GRID 2 - rajongók hozták el a cockpit-nézetet

A Codemasters szerint a játékosok mindössze öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részben, így a folytatásban már ki is vágták ezt a kameraállást. Tehetséges modderek viszont orvosolták a problémát.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#36
Csináltam egy fain Grid 2 Road Rage videót, csekkoljátok le! :)
http://www.youtube.com/watch?v=nBN5Mc7o7i4
#35
Egyenlőre kissé darabos és homályos, de biztos vagyok benne hogy javítanak majd rajta. Hajrá, szerintem jó kezdeményezés... GRID belső nézet nélkül... nem hittem volna hogy megteszik.
#34
#32: Oké de legalább VAN amit a drága fejlesztők bsztak belerakni! Bocs ha rondán fogalmazok, de kiadnak egy félkész vackot, erre jön egy modder akinek gondolom nem fizetnek súlyos dollár tízezreket és összedob sec pec alatt egy ilyet, ami oké nem tökéletes, de nem is a végleges verzió! A kedves Codemasters meg eladja sok ezerért ezt a vackot és a cockpit hiányát azzal magyarázza, hogy nem fért volna bele és amúgy is minek.....! No komment! De azért a csöves liveroute ot van mi a búvalbszott bélést belerakja! Hát aki ezt megveszi az ugyan olyan hülye, mint aki a mostani NFS vackokat vásárolgatja! Bár ők tudják hova rakják a nehezen megkuporgatott pénzüket, de én biztos nem egy ilyen fospuskára fogom elkölteni!
#33
#31: Na az ó magyar!XD Szakadok az ilyen hazafikon!XD Elárulom olyan, hogy magyar nincs!;) Max igy " magyar ";)
#32
#29: Hagyjuk már ezt az örüljetek, hogy van dumát... Attól még ha neki nem tetszik szíve joga elmondani. Attól mert valamit ingyen kapsz attól még lehet vacak bármennyi munkát is fektettek bele SAJNOS..

Szerintem nem nagy szám de biztos vagyok benne, hogy lesz még fejlődés.
#31
Ha egy magyar sérteget, akkor megsértödöm, de töled fel sem veszem!
#30
Gondolom tényleg drága lehetett a moddereknek megcsinálni... SZAR DUMA CODEMASTERS.
#29
#27: Te egy irdatlan ritka nagy barom vagy! De már ezt jópár hozzászólásod bizonyítja a nfs rivals os témánál is! ÖRÜLJETEK HOGY VAN, hamár a lusta senkiházi fejlesztők megint kiadtak egy félkész szemetet!
#28
"mondván a játékosok csupán öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részében" persze, mert egy használhatatlan fos volt a belső nézet... jobbra kellett volna megcsinálni és akkor talán használták volna.
#27
Lustasägbol!
Ez a rajongoi cockpit nézet olyan, mint halotnak a csok! Szerintem, hogy a kormäny ott van az semmit nem jelent. Ennyi erövel kivägom egy kartonbol és a TV elê teszem.
Az igazi belsö nézetben, ami a pilota szemszögêböl van...több dologra figyelni kell.
A szélvédö tükrözödésêre, a viszap. és a holttér meglétére, a motorhäztetö megjelenítésére ( mert ugye, valamelyik kocsinäl läthato), a pilota viselkedésére ( kézjäték) és még biztos van egy pär dolog, amit kihagytam.
Ez így semmi mäs, mint egy függöny behuzäsa az amugy is sötét szobäban!
#26
Törölt felhasználó
Én azt nem értem, hogy ahogy haladunk előre az időben, 2013-ban miért nem rakják bele az összes nézetet? Nem elfér? És ha csak 5% nyomja, akkor 5%-kal kevesebb játékost hódítunk meg, merő lustaságból?
#25
Ebben a belső nézetben csak az a vicc hogy, aki játszott a Toca Race Driver 2-vel az emlékszik talán, hogy ott a belső nézet az "el volt feketítve". Lényegében úgy láttuk picit a dolgokat mintha műszerfal tetejére raktuk volna a kamerát, vagy fejmagasságban lógatták volna le a kamerát közel a szélvédőhöz. Később hasonlót használt PSP-n a Gran Turismo.. A TRD2-vel kapcsolatosan a történet iróniája az volt hogy még realisztikus is volt a dolog. A kormányt ugyanis nem láttad a képernyőn. Így viszont ha kormányt használtál reális volt hiszen miért lenne 2 kormány. Egy mai nagyobb monitoron meg főleg jól mutat. Megoldhatta volna így is a Codies és sokat nem kellett volna lemodellezni a belsőből.
#24
Kíváncsi lennék, hogy jött ki az az 5% de különben meg lényegtelen. Egy autós játékhoz igenis tartozzon hozzá a belső nézet. Főleg, hogy a Codies marha jókat tud csinálni. Szomorú, hogy a moddereknek kell erre megoldást találni..
#23
#18: Nálam is az döntött.
X360-on meg felejtsd el ezt a szutykot. A Forza Horizon 1000x jobb.
#22
#18: én is megvettem volna ha van belsp nézet, de így marad az első rész
#21
#19: Miért ne lehetne minőségi alkotás? Sok játékhoz vannak, a fejlesztőket megszégyenítő házilag készült modok!
#20
#18: Neked majd jön a 10 dolcsis DLC-ben
#18
Nálam kimondottan az döntött a játék meg nem vásárlása mellett, hogy kimaradt belőle a cockpit nézet, pedig egyébként érdekelt volna a játék. Ráadásul én X360-on játszom, szóval ezzel a moddal sem vagyok beljebb. Köszi, Codemasters, akkor majd inkább másra költöm a pénzem.
#17
kemény, akinek kell az megoldja :))) de tényleg, ha egy moddal ennyi elérhető, mennyibe lett volna belerakni alapból egy kicsit jobbat? semmi