E3 2013: Bejelentették a Stick it to the Mant

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A svéd Zoink! Games új alkotása egy őrült akció-kalandjátéknak ígérkezik némi platformelemmel. A papír- és matricavilágban játszódó Stick it to the Man PlayStation 3-ra és Vitára jelenik meg idén.

A Zoink! Games akció-kalandjátékában más emberek elméjében teszünk egy-egy emlékezetes kirándulást. Az univerzum papírból és matricából áll, a 2D-s oldalnézetes játékmenet és a látvány kellően elborult ahhoz, hogy első látásra beleszeressünk.

Hősünk, Ray egy nap arra ébred a kómából, hogy egy rózsaszínű kar lóg ki a fejéből. Különleges képessége lehetővé teszi számára, hogy az emberek gondolatiba beférkőzzön, de különböző objektumokat is magával tud rántani vele. Ray hamarjában rájön arra, hogy idegen ügynökök és egy The Man nevű titokzatos pasas üldözi - ideje hát a tettek mezejére lépni.

A Stick it to the Manben több mint 100 humoros és bizarr karaktert találunk, mindegyikül elméjében olvashatunk, beleértve az állatokét és a szellemekét is. Tízórányi szinkront rögzítettek a játékhoz, a párbeszédeket pedig az Adventure Time írója, Ryan North jegyzi. Az alkotás több, mit meggyőző.

Megjelenés még idén PS3-on és PS Vitán.

6.
6.
metercsiken
Nekem tetszenek ezek a "rajzos" megvalósítások!
Érdekes, és érdekel! : )
5.
5.
Mr. Wagner
Csak én szerettem bele ebbe a zenébe? :D
4.
4.
Krees
Nem gagyi, de van egy egyedi stílusa, az biztos :D
2.
2.
kamgecam
Az biztos hogy eredeti! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...