E3 2013: Tiny Brains - kooperatív puzzle PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A frissen megalakult Spearhead Games olyan fejlesztőket állított maga mögé, akik korábban a Dead Space 3-on és az Assassin's Creed III-on dolgoztak. Első játékuk, a Tiny Brains egy vérbeli puzzlejáték lesz PS4-re.

A Spearhead Games eltökélt szándéka az, hogy megannyi AAA-s cím után visszatérjen az alapokhoz. Vajon miért szeretjük a videojátékokat? Azért, hogy összejöjjünk a haverokkal és velük együtt működve számtalan fejtörőt abszolváljunk. A Tiny Brains pont ezért készül: egy hamisítatlan kooperatív puzzle címmel van dolgunk.

Főszereplőnk négy aranyos, mókás karakter - mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik, úgymint alkotással, teleportálással, erővel és védekezéssel. Ezek kombinálásával oldhatjuk meg a fejtörőket. Helyszínünk egy őrült tudós laboratóriuma, a figura elborult kísérleteket folytat, ám hőseink előtt nincs lehetetlen.

A Tiny Brains PlayStation 4-re jelenik meg, bővebb részletek a jövőheti E3-on várhatóak.

3.
3.
danez11
ezek az igazi játékok, amelyek szórakoztatják az embert és lekötik az egész családot, nem ilyen cod meg halo, amiken 2 percenként felkúrod az agyad és a kontrollert eldobva téped ki a gépből a lemezt ....
2.
2.
Kocsis92
ha tesznek bele egy kicsi személyreszabhatóságot a karaktereknek, mindenképp tuti vétel :)
1.
1.
anonymus26
inkább csinálnának egy next-gen dead space 4 ,az ilyen szuper gagyiságok helyet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...