E3 2013: Skylanders Swap Force - next-genre is!

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy a Skylanders Swap Force Xbox One-on és PS4-en is napvilágot lát. A káprázatos eladási mutatókkal rendelkező széria következő darabja októberben jelenik meg.

A Skylanders-sorozat immáron egymilliárd dollárt tejelt az Activisionnek, így egyáltalán nem meglepő, hogy ősszel érkezik az új rész, a Skylanders Swap Force, amely nagy csatát vív majd a Disney Infinityvel.

A játék tegnap óta előrendelhető, s bizonyos kiskereskedőknél ajándék játékfigurát kapunk. A Starter Pack egyébiránt 74,99 dollárba fáj. Az Activision ígéretei szerint a Swap Force-vonulattal 32 új figurát kapunk: ebből 16  szétszedhető karakter, a többi bábu a korábbi harcosok felújított kiadása lesz. Ezen felül 8 új LightCore-figurára számíthatunk a közeljövőben. A "sima" figurák 9,99 dollárba, a Swap Force-karakterek 14,99 dollárba kerülnek. Bővebb részleteket ebben a hírünkben találsz.

Az új részhez új periféria dukál: a Portal of Powert mindenképpen birtokolnunk kell, viszont a korábbi Skylanders-játékok figurái kompatibilisek lesznek az új résszel.

A Skylanders Swap Force október 18-án jelenik meg 3DS-re, Wii-re, Wii U-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra. A next-gen verziók megjelenési dátumát később hirdetik ki.

A PS4-es verziót is a Vicarious Visions készíti, a Beenoxé a Wii-s változat, míg a 3DS-es az n-Space-é.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...