E3 2013: Jöhet a Just Dance 2014?

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Véletlenül a hivatalos bejelentés előtt, az Xbox Live Marketplace-re került fel a Just Dance 2014 adatlapja, ráadásul kilenc screenshot is kiszivárgott a játékból. 2014? Sírjunk vagy nevessünk?

Még a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott a Just Dance 2014 híre, ráadásul ezt viszonylag megbízható forrásból, az Xbox Live Marketplace-ről tudjuk - itt tudjátok ellenőrizni a dolgot, a cikk megírásakor még elérhető az adatlap.

A weboldal kilenc kép társaságában listázza ki a játékot, a mellékelt szövegből pedig elég sorra venni a kötelező hívószavakat: casual, social, party, pop culture. A lényeg tehát mit sem változott, a házibulik kötelező kelléke mindössze új játékmódokkal és nótákkal várja a rajongókat.

Érdemes egy mondatot szentelni a címben szereplő 2014-es dátumnak is: ez mindennél jobban nyomatékosítja bennünk, hogy bizony, évente jönnek majd a Just Dance-játékok, ami mondjuk eddig sem volt másként, és nem is meglepő, elvégre a Ubisoft egyik legfontosabb sorozatáról van szó.

Hivatalos bejelentés valószínűleg este, a Ubisoftnál.

4.
4.
Vendy01
Helyes *-* ez várós vagyon :D
3.
3.
Norbiii
Az én párom szeret táncolgatni, és bizonyára sok Hölgy is örülhet majd ennek, persze férfiak közül is vannak, akiket leköt. :) Érdekes, de szerintem nem baj, egy játékkonzolnak legyen vegyes a játékfelhozatala....:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...