E3 2013: Star Wars: Battlefront kedvcsináló

  • Írta: InGen
  • 2013. június 10.
  • Videó
Link másolása
Adja magát, szinte csak a Battlefield 4 modelljeit kell kicserélni, és már kész is a háborús Star Wars-játék. Persze reméljük, azért alapvetően ennél jóval többet hoz ki a témából a DICE csapata.

Az Electronic Arts már elhintette, hogy az E3-on kapunk egy kis ízelítőt a Lucasfilmmel kötött együttműködésének első gyümölcséből. Nos, ez a gyümölcs nem annyira meglepő módon a Battlefront feltámasztása lett, melyet a DICE frissen alapított stúdiója készít Los Angelesben. Hogy a játék pontosan milyen lesz, azt egyelőre nem tudjuk, hiszen csak egy rövid ízelítőt kaptunk.

14.
14.
metercsiken
Engem az sem érdekel ha a BF-et alakítják át, ha jól csinálják! : )
És ha jót csinálnak!
13.
13.
Yonny
#7: :D :D igen nem árt megvárni
12.
12.
Jocilus
Reméljük a sztori is jó lesz!
10.
10.
Rakottkrumpli
#4: Hidd el az a része, amit át tudnak venni a bf-ből az az egész fejlesztésnek csak a töredéke ;) és kb csak a programozói munkán tudnak spórolni vele valamennyit.
9.
9.
Quent1n
Azért számomra továbbra is egy sztori alapú SW cím lenne az igazi. Mondjuk ezzel a motorral akár lehetne csinálni egy új JK-t is.. De legalább megmozdul valami a témában ez már örömhír az elmúlt éveket figyelembe véve.

Jöhetnek hát a lépegetők, speederek, x-szárnyúak, tie vadászok, jobbnál jobb fegyverek stb. :) A lényeg a hangulat.
8.
8.
goblinfing
Elképzelni mostani graffal ahogy egy AT-AT feltűnik hoth ködös és havas vidékén..OH MY GOD..
7.
7.
névtelenség
Oh Battlefront! Imádom; köszönöm Isten, köszö... várjunk csak! Ea?....

Megvárjuk a végeredményt...

:(
6.
6.
kirschakos
Ha hozzák ezt a hangulatot, akkor meghajlok előttük. Remélem lesz benne single rész is azért! Nem vagyok a multi híve, de a Battlefront 2 nagyon bejött:)
5.
5.
Drazhar
"Adja magát, szinte csak a Battlefield 4 modelljeit kell kicserélni, és már kész is a háborús Star Wars-játék."
De egyébként most komolyan, nem ez lesz? :D A két cím teljesen ugyanarra megy rá, csak valakinek fontos, hogy Rebel skinnel menjen egy Stromtrooper ellen.
4.
4.
frankek
#3: Végül is ha jól megnézed akkor nem sokban különbözik egymástól a két játék, szóval a srácoknak nem lesz különösebb gondjuk vele.
Hajrá! :D
3.
3.
BrendOoN
Számomra elképesztő mennyire munkamániás a Dice. Tudtommal két stúdiójuk van: LA-ban az egyik akik csinálják majd az SW játékokat Svédországban meg a BF4-et és az ME2-t.. Mindegyik játékot várja mindenki és az elvárások az egekben vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...