E3 2013: Star Wars: Battlefront kedvcsináló

Adja magát, szinte csak a Battlefield 4 modelljeit kell kicserélni, és már kész is a háborús Star Wars-játék. Persze reméljük, azért alapvetően ennél jóval többet hoz ki a témából a DICE csapata.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Engem az sem érdekel ha a BF-et alakítják át, ha jól csinálják! : )
És ha jót csinálnak!
#13
#7: :D :D igen nem árt megvárni
#12
Reméljük a sztori is jó lesz!
#11
Rebel scum!!
#10
#4: Hidd el az a része, amit át tudnak venni a bf-ből az az egész fejlesztésnek csak a töredéke ;) és kb csak a programozói munkán tudnak spórolni vele valamennyit.
#9
Azért számomra továbbra is egy sztori alapú SW cím lenne az igazi. Mondjuk ezzel a motorral akár lehetne csinálni egy új JK-t is.. De legalább megmozdul valami a témában ez már örömhír az elmúlt éveket figyelembe véve.

Jöhetnek hát a lépegetők, speederek, x-szárnyúak, tie vadászok, jobbnál jobb fegyverek stb. :) A lényeg a hangulat.
#8
Elképzelni mostani graffal ahogy egy AT-AT feltűnik hoth ködös és havas vidékén..OH MY GOD..
#7
Oh Battlefront! Imádom; köszönöm Isten, köszö... várjunk csak! Ea?....

Megvárjuk a végeredményt...

:(
#6
Ha hozzák ezt a hangulatot, akkor meghajlok előttük. Remélem lesz benne single rész is azért! Nem vagyok a multi híve, de a Battlefront 2 nagyon bejött:)
#5
"Adja magát, szinte csak a Battlefield 4 modelljeit kell kicserélni, és már kész is a háborús Star Wars-játék."
De egyébként most komolyan, nem ez lesz? :D A két cím teljesen ugyanarra megy rá, csak valakinek fontos, hogy Rebel skinnel menjen egy Stromtrooper ellen.
#4
#3: Végül is ha jól megnézed akkor nem sokban különbözik egymástól a két játék, szóval a srácoknak nem lesz különösebb gondjuk vele.
Hajrá! :D
#3
Számomra elképesztő mennyire munkamániás a Dice. Tudtommal két stúdiójuk van: LA-ban az egyik akik csinálják majd az SW játékokat Svédországban meg a BF4-et és az ME2-t.. Mindegyik játékot várja mindenki és az elvárások az egekben vannak.
#2
Jó lesz ez! :D