E3 2013: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Élőben blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük a Ubisoft konferenciáját. Késő van, de tartsatok ki, nem lesz hosszú. Cserébe Assassin's Creed, Splinter Cell és Watch Dogs a jutalmatok.

01:19 - Vége, a shown megint az utolsó pillanatig kellett várni a végéig, azért viszont megérte.

01:16 - A játék teljes címe: Tom Clancy's The Division! PS4-re és Xbox One-ra jön, "online open-world RPG-nek" nevezik.

01:05 - Yves Guillemot, jött köszönetet mondani, ezek szerint mindjárt vége. Persze csak úgy sosincs vége: a Massive Entertainment új címe következik. Az első trailer, hasonló, mint a Watch Dogsé volt, adatok, események, összeesküvések. A játék címe The Division. Újabb videó, ezúttal gameplay anyag: külső nézetű játékkal van dolgunk, a társadalom egy fertőzés következében összeomlott, a kihalt New Yorkban járunk egy kisebb csapat tagjaként. A játékban nem kevés taktikai és szerepjátékos elem van, holografikus kijelzőn matatunk az eszközeink között. A látvány és a hangulat pazar.

01:03 - "Egy next-gen cím, ami már a next-gen előtt is next-gen volt." Mi az? Az új Trials-játék, a Fusion. Meg a Trials Frontier. WTF? Úgy fest, több címmel lesz dolgunk, más-más platformokon persze: a Fusion next-gen, a Frontier mobil cím.

00:58 - A fejlesztés vezetője beszél a játékról, bullshit bullshit hátán, ingame trailerrel távozik, ezért megbocsátunk neki: nem összefüggő demót kapunk (talán ilyet a Sony-konferencián mutatnak majd), gyors vágások után rövidebb jeleneteket vehetünk szemügyre. A játék egyébként nagyon látványos, szuper az előzetes hangulata.

00:54 - Visszatérünk a harcore játékokhoz, Assassin's Creed IV: Black Flag következik. Új CG-trailerrel indítunk: balhét robbantunk ki egy kocsmában, végzünk a célpontunkkal, meglépünk hajóval, majd tengeri csatával ér véget a rövid filmecske. Természetesen mi győzünk. Aisha elélvezett. Ettől is.

00:48 - Visszatér a Raving Rabbids, a Rabbids Invasion viszont alapvetően egy tévésorozat lesz a Nickelodeonon. Mi a csavar benne? Ez is interaktív, "játszhatjuk" majd: a fejlesztési igazgató (gyönyörű-szép ingben...) szerint demózza a dolgot, Xbox One-on a Kinect segítségével játszik, miközben megy a rajzfilm. Például tojással dobálja a szereplőket, meg ilyenek. Remek.

00:45 - És ennyi... jön a Just Dance 2014 helyette. Éles váltás, nem is örülünk neki, de nincs mit tenni. Egyébként ez a cím is kiszivárgott már, a trailer ezeket a híreket erősíti meg: lesznek új játékmódok, meg mindenféle jóságok, amik a rajongókat biztos felizgatja. Multiplatform amúgy, októberben jön.

00:41 - Watch Dogs, végre, jön a játék senior producere. "Mi történne, ha meg tudnál hackelni minden hálózatba kapcsolt kütyüt?" A már kiszivárgott, egyébként zseniális trailer következik.

00:37 - Na jó, 11 perc telt el, pörgessük fel kicsit a dolgokat.

00:32 - Gameplay, több fővel, össze kell gyűjteni a csapatot. New Yorkban járunk, húhú, ez nagyon arcade, háromméteres lángcsóvák csapnak ki a verda hátuljából, kanyart bevenni látszólag csak driftelve lehet. Éles váltás a hegyekbe, másik verdába, utána az országutak felé vesszük az irányt egy harmadik játékossal. Ha jól látjuk, a teljes USA lehet a játszóterünk. Testreszabás: a kocsit a legapróbb darabjaira szedhetjük szét majd. Összegyűltünk, jöhet az event, egy bűnözőt kell elkapnunk csapatmunkával, ha jól láttuk. Látszik, hogy a Driver- és a Test Drive Unlimited-reflexek is megvannak a fejlesztőkben.

00:28 - A The Crew 2014 elején jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A kreatív direktor lép színpadra: szerinte az volt a feladat, hogyan használják ki az új hardverek nyújtotta lehetőségeket az autós játékok megváltoztatásától. Nyitott világú címet kapunk, teljes szabadság, mi választjuk ki az autónkat, a stílusunkat. Online-persistent ez is, mint az új NFS, láthatatlanul simul be a multi a single-be. Lehet persze egyedül is játszani, de úgy nem az igazi.

00:26 - Itt a Reflections és az Ivory Tower pletykált címe, a The Crew. Trailert láttunk, ez alapján határozottan arcade címmel van dolgunk, legalábbis az sokkal inkább idéz egy NFS-játékot, mint a Forzát vagy a Gran Turismót. (A The Crew korábban ezek ellenfeleként harangozták be.) Ami kiderül: vannak a játékban rendőrök, több különböző, kaliberű járgánnyal csapathatjuk majd, a tömött városoktól kezdve az országutakon át a pusztáig. A játék címéhez hűen látszólag a csapatmunkának is fontos szerepe lesz.

00:25 - Jön Yves Guillemot. OMG. A vezérigazgató pici, vagy Aisha ilyen hatalmas? OMFG! Nem baj, tegyük túl magunkat ezen is, lássuk a next-gen játékokat.

00:22 - Végre, ugorhatunk. Mi jön? South Park, végre! A Ubisoft által frissen zsákmányolt Obsidian-címből, most egy trailer következik. Stan faterja fingani tanít egy diákot, már ez elmond mindent a játékról és a hangulatról. Többet viszont nem mutatnak róla... pedig jó lenne. Sőt ideje lenne.

00:18 - The Mighty Quest for Epic Loot-bemutató jön. A kreatív direktor beszél a játékról: kastélyt kell építenünk, a kincstárat csapdákkal kell megvédenünk a behatolóktól, akik egyébként lehetnek a haverjaink is. Nem ez a spanyol viasz, de attól még érdekelhet néhányakat. A játék jelenleg zárt bétaállapotban leledzik.

00:17 - A Raymant pártállástól függetlenül imádni fogja minden gamer, szeretjük a grafikáját, a főellenfeleit és főleg a zenés pályáit. Tudjátok, mikor a zene ütemére történik minden a képernyőn!

00:14 - Aisha tolja a poénokat, a szexszel is szeret viccelődni, úgy látjuk. De ugorjunk, ne fantáziáljunk! A Rayman Legends következik. Wii U-n már játszottunk vele óriási játék, örülünk, hogy multiplatform lesz. CG-előzetes, új főhősnőnk éppen Rayman segítségére siet: hamisítatlan Rayman-stílus köszön vissza, humorból nem lesz hiány. Szeptember 3-án érkezik, hangzik el az egyébként ismert dátum, amit gameplay jelenetek követnek.

00:10 - Rögtön a Splinter Cell: Blacklisttel kezdünk: hatalmas single player kampányt, több kooperatív küldetést ígér műsorvezetőnk, ez lesz a legnagyobb Splinter Cell. Trailerrel indítunk, welcome to 4th Echelon, Mr. Fisher! CG- és gameplay-jelenetek váltják egymást, aki nem tudná, az új részben Sam Fisheréknek egy Blacklist nevű terroristahálózatot kell felszámolniuk - immár egy új árnyékszervezet szárnyai alatt. Az előzetesben a single player mellett előkerül a Spies vs. Mercs nevű multiplayer mód is. Augusztusban jön a játék.

00:08 - Aishának E3 a kedvenc időszaka az évben, nagyon izgult, nem is tudott aludni. Mi sem.

00:07 - Közben amúgy feltűnik a szépséges Aisha Tyler is, ő vezette tavaly a műsort. Idén is megkapta a lehetőséget.

00:03 - Valaki gitározni (Alice in Chains-frontember?) kezd mindjárt az elején, ez lesz a már teaselt Rocksmith-bejelentés. Merthogy a játék állítólag kifejezetten sikeres volt, igaz, hozzánk jó adag csúszással jutott el. Az Xbox One-os változtatot mutatják be vélhetően, mert emberünk hangosan beszél a konzolnak. Ez a Rocksmith 2014: a játékos különböző kísérő hangszereket választhat, a háttérzenészek a játékoshoz igazodnak

00:02 - Kezdünk!

00:00 - Kezdeni kéne, de még csak most szóltak be a tömegnek, hogy üljön le mindenki a helyére. Menő vagyunk, mi már megtettük ezt két perce.

23:58 - Két perc, most már üljetek vissza a gép elé! Igen, te is ott!

23:51 - Úgy hírlik, és úgy is gondoljuk, hogy a Ubisoft Mirror's Edge 2-je a Beyond Good & Evil 2 lesz. Ha bejelentenék, remélhetőleg nem ülnek rá megint a fejlesztésre, és záros határidőn belül befejezik a projektet!

23:48 - Ébren vagytok még? Érdemes, a Ubisoft konferenciája jó buli. Csak a Just Dance-bemutatót kell túlélni!

(Éjfélkor indul a Ubisoft sajtókonferenciája, ezt is élőben blogoljuk majd nektek. Aki a videós közvetítésre kíváncsi, kattintson ide, egyébként pedig ez az ablak is legyen nyitva, frissítsetek és kommenteljetek!)

67.
67.
Ra1D3n
#61: Egész nap csak a siránkozásodat olvasni... Tipikusan az a fajta ember vagy, aki elé ha odarakják a legjobb kaját, ránéz és azt mondja, hogy: "Vigyétek előlem ezt az ehetetlen szart" Jeez....
66.
66.
kamgecam
Divison mekkora már!!!
Eddig ez tetszik a legjobban,van íze bűze!
Fasza!!!
64.
64.
JackBauer
#61: neked az, nekem viszont nem így hepi vagyok a the crew és a division miatt
63.
63.
simon 555
Ubi megint megcsinálta amit tavaly a Watch Dogsal.
Hatalmas játék lesz ez a Division.
A The Crew is jónak tűnik a kocsik testreszabásával meg az USA térképpel.
61.
61.
TheNovaqt
Újabb semmit érő bemutató, unalmas játékokkal amikből egy értelmes új IP sem akadt. Hatalmas csalódás.
59.
59.
TheBigBoss
Bejövős az új Tom Clancys cím :P csak adtak a végén valamit :)
58.
58.
giga321
Ezt szeretem ubiba. Ismét egy teljesen új címet mutattak be. 1-2 elem azért Watch_Dogsból átkerült ide. No de sebaj. Amúgy jól néz ki.
56.
56.
JackBauer
54.
54.
Dresa
#46: visszaszívtam :)
53.
53.
azureknight0715
Ez érdekes gamenek tünik, főleg hogy netes meg rpg is:D Bár én az elején valami zombikra számítottam
51.
51.
BrendOoN
49.
49.
#48: Aisha Tyler...hmm :D
http://erocelebro.com/wp-content/uploads/2013/05/186.jpg
48.
48.
46.
46.
Dresa
itt már nem lesz semmi csattanó... elég kiábrándító volt...
43.
43.
BrendOoN
A Ubisoft 40 perc alatt bemutatott kb 10 játékot nyilván nincs idő, hogy minden kapjon 10 perces gameplayt de basszus ne legyen már ez, hogy minden kap egy egyperces traileret. A Watch Dogs rohadt rövid volt, megtudtunk minimális infót a sztoriról is ennyi. Tíz perc WD, 10 perc AC IV és a maradék időt pedig kitöltik az ilyen rabbids szerűségekkel...
41.
41.
giga321
#39: Semmi gameplay :(.
40.
40.
Kutyuli Mutyuli
Na jó én már akkor nem várom ki az AC:BF-et ha ezt a szart beszúrták elé.
Sziasztok!
39.
39.
Kutyuli Mutyuli
Na ez csak ugyan az volt ami kiszivárgott. :(
35.
35.
azureknight0715
netes opernworld, tuningolos akciódús autós játék. Kell nekem majd:D A tengerpartos rész állat voltXD szegény napozók:D
32.
32.
BrendOoN
féltávnál tartunk és elálmosodtam... A jókat hagyják végére de azért na :D egyébként Aisán néha jókat mosolygok : D
30.
30.
giga321
Azta ez az autós game már most jobban tetszik mint bármelyik mostani nfs.
29.
29.
szmoli
28.
28.
Kutyuli Mutyuli
"és itt látható a sebészi pontossággal kirenderelt Driver: San Francisco"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...