E3 2013: Futottak még a Ubisoft konferenciáján

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A főbb bejelentéseken felül pár kisebb cím, gyermekeknek szánt alkotás és nem várt folytatást mutatott be a Ubisoft. Visszatérnek a vérnyulak és a Trials is kap egy next-genre szánt új részt.

Rocksmith 2014 Edition

Jerry Cantrell az Alice in Chains frontembere leplezte le a Rocksmith soron következő részét, ahol egy valódi elektromos gitárral tanulhatunk meg pengetni. Hangutasításokat is használhatunk, a Session móddal pedig virtuális bandát alapíthatunk. A játék októberben jelenik meg.

Rayman Legends

Nem kevesebb, mint 120 pályát tartalmaz majd a Rayman Legends. Most a különféle pályákat, főellenségeket, csapdákat és magát a zseniális látványvilágot csodálhatjátok meg. Ez lesz a valaha készült legnagyobb Rayman. Augusztus végén érkezik.

Just Dance 2014

Megerősítést nyert a Just Dance folytatása, amely szinte minden létező platformon napvilágot lát. Trendi muzsikákkal, a next-gen gépeken pedig még precízebb mozgáskövetéssel. Ez lenne a ritmusjátékok új generációja?

Rabbids Invasion

A Nickelodeon közbenjárásával egy interaktív TV-show készül a vérnyulakkal a főszerepben. A műsor közben megdobálhatjuk a mókás nyulakat tyúktojással és minden más eszközzel keresztbe tehetünk nekik. Vajon meg tudjuk állítani az inváziót? Tipikus gyerekjáték, amely "hamarosan" érkezik a még be nem jelentett platformokra.

Trials Fusion és Trials Frontier

Bizony, folytatódik a krosszmotoros próbatétel, ráadásul mindjárt két játékkal. Az Fusion a next-gen verzió, míg a Frontier a mobileszközökre szánt változat. A látvány érezhetően javult az előbbinél, új fizika és teljesen friss közösségi funkciók kerültek bele.

2.
2.
szcsaba1994
Jön a Just Dance 2014, mégse adom el a Wii-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...