E3 2013: Nyolcvanöt PS Vita-játék jön idén

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation Vita még csak teljes életciklusának kezdetén van - mondta Jack Tretton, a SCEA vezérigazgatója a Sony ma hajnali sajtótájékoztatóján. Köztük lesz a már régóta emlegetett The Walking Dead: 400 Days is.

Tretton elmondta, hogy a handheld konzolra 85 játék jelenik meg 2013-ban. Többek közt az alábbi címek: Batman: Arkham Origins, Destiny of Sprits, Killzone Mercenary, Tearaway, és néhány feldolgozás: God of War HD 1& 2, Final Fantasy X és X0-2, Flower és Dead Nation.

A Telltale Games egyébként bejelentette a The Walking Dead: 400 Dayst, amelyhez egy bundle csomagban is hozzájuthatnak a PS Vitások. Egy DLC-ről van szó, amely egy új fejezettel bővíti a kalandjáték első évadát, öt teljesen új karakterrel. A 400 Days PS3-ra is elérhető lesz. Kiválaszthatjuk maguknak bármelyik karaktert, s bármilyen sorrendben lejátszhatjuk a történeteket. Egy kamionos parkolóban indulunk majd Georgiában. A játék kihasználja az touchpados vezérlést is.

Az első évad néhány döntése kihatással lesz a 400 Days-re. A hat epizódot külön is megvásárolhatjuk majd digitális és dobozos példányban is.

7.
7.
koltaia30
Nekem sose volt ps2 öm így nekem újak eyek a remakeek
6.
6.
RangerFox
Na de ez is jobb mint a semmi! :) Majd még jönnek játékok.
4.
4.
Fight!
Bioshockròl semmi, wormsot is bejelentettèk, arròl is semmi, assasin creed új rèszèröl semmi.... Ùj codròl sincs semmi. Amik jòk azok a god of war meg final fantasy remakek meg a killzone mercenary brutàlisan fest de ennyi... Ennèl azèrr többre szàmitottam. A többi nem nagyon èrdekel a jàtèkok közül.
3.
3.
a3a
#2: LBP, Resistance és Uncharted már van, de szerintem a God of War remake is elég nagy bevételt hoz, elvégre hiába nem új, de kifejezetten jó játékokról beszélünk.
2.
2.
Cell4
Batman: 2D-s játék.
God of War: a PS2-es részekkel pattognak? :DDDDD
Walking Dead és Killzone: ezek ok.
Flower és Dead Nation: nem nagy szám.
Destiny of Spirits: ez megint mi a szar? xD Valami oldalnézetes ostoba FTP játék.

Mi kell még?
Exkluzív GTA, exkluzív ÚJ God of War, DMC, Resident Evil, Tekken, Assassin's Creed, LittleBigPlanet, inFamous, Uncharted, Resistance, Syphon Filter. Hol a 2 éve bejelentett BioShock Vita? Mi volt az a "félelmetesen jó Vita játék", amiről a Sony pár hete beszélt?
Árcsökkentés, de nem csak a Vita-nak, hanem a memóriakártyának is.

Hatalmas bukta ez a Vita, kár, hogy megvettem, habár már sokáig nem lesz nálam.
1.
1.
RangerFox
Batman, God of War, Killzone, Walking dead????? Mi kell még??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...