E3 2013: Nyolcvanöt PS Vita-játék jön idén

A PlayStation Vita még csak teljes életciklusának kezdetén van - mondta Jack Tretton, a SCEA vezérigazgatója a Sony ma hajnali sajtótájékoztatóján. Köztük lesz a már régóta emlegetett The Walking Dead: 400 Days is.

Tretton elmondta, hogy a handheld konzolra 85 játék jelenik meg 2013-ban. Többek közt az alábbi címek: Batman: Arkham Origins, Destiny of Sprits, Killzone Mercenary, Tearaway, és néhány feldolgozás: God of War HD 1& 2, Final Fantasy X és X0-2, Flower és Dead Nation.

A Telltale Games egyébként bejelentette a The Walking Dead: 400 Dayst, amelyhez egy bundle csomagban is hozzájuthatnak a PS Vitások. Egy DLC-ről van szó, amely egy új fejezettel bővíti a kalandjáték első évadát, öt teljesen új karakterrel. A 400 Days PS3-ra is elérhető lesz. Kiválaszthatjuk maguknak bármelyik karaktert, s bármilyen sorrendben lejátszhatjuk a történeteket. Egy kamionos parkolóban indulunk majd Georgiában. A játék kihasználja az touchpados vezérlést is.

Az első évad néhány döntése kihatással lesz a 400 Days-re. A hat epizódot külön is megvásárolhatjuk majd digitális és dobozos példányban is.

7 komment - szólj hozzá!