E3 2013: Hivatalos a Far Cry Classic

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően valóban érkezik a Far Cry Classic, és bár nem tudunk róla sokat, az biztos, hogy a Microsoft Summer of Arcade akciója keretében válik majd elérhetővé.

A Ubisoft-sajtókonferenciájáról ugyan hiányzott, de a kiadó azért megerősítette: létezik a Far Cry Classic, és már a nyáron meg fog jelenni - Xbox 360-ra legalábbis biztosan. Ez minden, amit tudunk róla, bár bővebb infóra valószínűleg senkinek nincs szüksége, elvégre egy 2004-es játék átiratáról van szó.

A Ubisoft egyébként a Microsoft Summer of Arcade akciója keretében jelenteti meg a Far Cry Classicet, a következő hetek Xbox Live-os felhozatalában a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, a Brothers: A Tale of Two Sons, a Charlie Murder és a Flashback is szerepel majd.

Hogy milyen áron és mikor, azt még nem tudjuk, a Far Cry Classicról derült ki mindössze, hogy 560 MS Pontot kóstál majd, a Brothers pedig 1200 pontba fog kerülni. Az szintén nem világos, hogy a Far Cry Classic Xbox Live-exkluzív lesz-e.

13.
13.
szogyenyi
#8: Ez az, ez csak egy ún. HD textúrákkal felhúzott verzió. Gondolkodj.
11.
11.
Dreadlox
#8: de ez nem reboot, ez csak kiadás, azaz mint a HD kollekciók, bár ha belegondolok, tartalmilag egyformák:D
9.
9.
KőbányaKispest
Lehet egyedül vagyok, de nekem mind a három Far Cry tetszett, akármilyen hihetetlen, de a kettőt kétszer játszottam ki. Van neki egy hangulata, egy gyönyörű, még a mai napig kiváló grafikával. Sok fegyver, taktika. A grafika szeirintem még ma is 10/8
8.
8.
Akee92
#7: Szerintem a rebootra gondolt...
5.
5.
Boncsika
Ez számomra is vétel, még úgy is, hogy anno PC-n legalább 2x végigjátszottam.
3.
3.
Dontrip
560 MS pontért 100% hogy megveszem. Régebben nagyon sokat játszottam vele PC-n.
2.
2.
Kleppi
Hát ne legyen exklúzív!!
1.
1.
kharami
A legjobb Far Cry! Ennyiért vétel!;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...