E3 2013: BF3 - ingyenes a Close Quarters DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA és a DICE egy nemes gesztussal kedveskedik a játékosoknak az expó ideje alatt. Mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a Battlefield 3 Close Quarters DLC-jét.

Az Electronic Entertainment Expó hetén mindenki számára elérhető a Battlefield 3 szűk terekre koncentráló DLC-je, a Close Quarters. Az amúgy 10 dollárba kerülő csomagban négy új térképet, új fegyvereket és a Conquest Domination játékmódot találjuk.

Ha konzoltulaj vagy semmi mást nem kell tenned, mint bejelentkezni az Xbox Live-ra vagy a PSN-re, rákeresni a DLC-re, majd letölteni azt extra költség nélkül.

A PC-seknek annyi a dolga, hogy az Origin kliensen belül a "BF3E3" kódot üssék be a megfelelő helyre, s lám, a Close Quarters máris az övék.

A DLC-t június 19-ig tölthetjük le térítésmentesen, utána ismét fizetnünk kell érte - szóval nem árt sietni!

19.
19.
Aztalol
Helló. PC-s vagyok és beraktam a kliensbe ezt a termékkódot, de nem történik semmi azt írja, ha mégegyszer be akarom írni, hogy : Ezt a kódot már felhasználták. Ha igen, hol tudom elindítani a letöltést vagy hogy is van ez? Előre is köszönöm.
17.
17.
MT79
#16: na köszi sikerült tegnapis igy próbáltam csak hibát irt köszi még1x
16.
16.
aludttej
PC: originen belül bal fent a menüsoron origin menüponton belül az első a termékkód beváltása, oda kell beirni. Nekem 88 %-ig szedte rendesen, azóta 25KB/s-el hasít...
15.
15.
ZeWa
"Invalid promo code" :(
14.
14.
PrimYaz00
#12: ps3on tudok segíteni, belépsz bf3ba/store/ és itt mind a 3 fülön rajta van, barátomnak van most 1 olyan problémája, hogy csak tölti és semmi nem jön be :/
13.
13.
MT79
termék kód beváltásánál vagy hol kell leszedni vki irja majdmeg lécci biztos vannak még ilyen szerencsétlenek mint én vki help :D
12.
12.
MT79
segítsen valaki hogy kell letölteni pontosan lécci
11.
11.
marger20110413
#9: ps-en berakod lemezt és Bf storba meg lehet találni. Xbox-on nem tudom. Pc-n pedig elvileg igy: "Menj a listádba ---> Jobb klikk a BF3-ra ---> Katt a "Játékadatok feltüntetése" gombra, és ha minden igaz, ott kell lennie."
remélem segített
9.
9.
kicsi_don
én sem találok ilyen DLC-t ....
:-(
6.
6.
Crow1983
Sziasztok!!!Lenne egy életmentő kérdésem??HOgy tudom letölteni a DLC 8hogy keresek rá) mert nekem bár angol acountom van ,de ezt a close...DLCt nem találom!Az armored kills megvan de ez sajna nincsen!!Légyszives valaki adjon egy jó tippet!Elöre is köszi mindenkinek!!
3.
3.
pjoco
Már töltöm is lefele! Imádom az EA-t! :DDD
2.
2.
Ventus
De jó!! Egy dlc-t vettem hozzá csak. Na ná hogy ezt.
1.
1.
leviske
Okos húzás. Főképp, hogy talán a legjobb és legkevésbé bugos DLC mind közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...