E3 2013: Jön a Van Helsing-játék második része

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Neocore Games ma bejelentette, hogy érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing II, a nemrégiben megjelent első rész közvetlen folytatása. A korábbi karakterünket importálhatjuk az új gótikus-noir kalandba.

A magyar Neocore Games az E3 idejére időzítette a legfrissebb bejelentését, miszerint folytatást kap a múlt hónapban megjelent gótikus-noir, steampunk akció-RPG-jü, a The Incredible Adventures of Van Helsing. Ismét visszatérhetünk a Drakula-történetekből ismerős baljós földre PC-n.

"Az első játékban minden olyan egyszerűnek tűnt." - fogalmazott a NeoCore narratíváért felelős designere, Juhász Viktor. "Legyőzni az őrült tudóst, felszabadítani a földet és ellovagolni a naplementébe. De néha egyetlen gonosz bukása megnyitja az utat még több baljós ellenség előtt."

Van Helsing, a híres szörnyvadász ismét visszatér, hogy megmentse az arra rászorultakat, jobbján pedig a bájos és kísérteties Lady Katarinával. Káosz uralkodik az utcákon, és egy új ellenség bosszút esküszik, itt az ideje, hogy belépjünk Borgovia sötét oldalára, de vigyázz, hiszen nem te vagy egyedül a maszk mögött...

Az első rész tesztjét hamarosan olvashatjátok, illetve még az Xbox Live-os verzióval lógnak földijeink.

7.
7.
Gora
Reméljük nem a King Arthur útján fog menni a lokalizáció. Az elsőhöz még volt a másodikhoz patch formájában ígérgették. Hát azóta is jön xd. Na de elég a gonoszkodásból :D. Az első gamet havernál próbáltam ki, nekem bejött (hamár d3-mazni nem tok xd).
6.
6.
game dawe
egész pofás kis gém , igy tovább :)
5.
5.
Drazhar
Remek hír, az első rész hibátlan lett (leszámítva, hogy a ranger esélytelen és kénytelen vagy kardosként menni :) úgyhogy jöhet a folytatás!
3.
3.
thernielle
Az volt a baj ezzel a játékkal, hogy mire beleéltem volna magamat és előálltam egy kiforrott taktikával, vége lett. Csak néztem ki bután a hülye fejemből.
Valamit erre ki kell találni, mert semmi szavatossága nem volt és nincs sajnos a játéknak :(
Pedig Lady Katarina... hát ő elég menő :)
2.
2.
DON GONDOCS
Hát meglepően jó játék lett, megérdemel egy folytatást
1.
1.
Clayman
Bízzunk benne, hogy az új részben lesz valami újdonság is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...