E3 2013: Negyedóra a HD Zelda: Wind Wakerből

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 13.
  • Videó
Link másolása
Noha úgy tűnik, a Wii U-s Zelda kérdését a Nintendo ideiglenesen megúszná a tízéves Wind Waker felújított változatával, a rajongók valószínűleg ezt különösebb gond nélkül megbocsátják neki.

Az októberben megjelenő The Legend of Zelda: Wind Waker HD legfontosabb újdonsága természetesen a feljavított, HD-felbontású látvány lesz, emellett a restaurált cím aktívan használja majd a GamePad érintőkijelzőjét és mozgásérzékelését is. Ja, és persze az Off-TV Play is támogatott, szóval a budin is folytathatod a játékot. Ezt:

4.
4.
aordog
Off- TV: Imädom, s mär csak ezért is megveszem.
Viszont azt nem értem, hogy a kedves íro ês még egy pär ezren miêrt gondoljäk azt, hogy az ember szaräs közben akar jätszani.
Nekem a kisgyerek miatt ideälis, mert így nyugodtan tudom nyomni a Wii U- t, amikor kell pedig vele foglalkozni.
Szerintem nem mindenki viszi a retyora!
Ezt a hozzäszoläst viszont ott ìrtam:)
A jäték + nagyon szêp ês jo és kell nekem!
3.
3.
Szlacika
Játszottam az eredetivel,ráadásul nem is rég.Elképesztő,hogy a GC mire képes.A Wii U hardevéren köszönhetően viszont még sokkal inkább kiemeli a színeket,ami még inkább dob az egyébként már önmagában is fantasztikus megjelenésen és hangulaton.Ez már a videóból is egyértelműen látszik.Ezt mindenképpen érdemes volt felhúzni HD-ra.Talán az idei játékfelhozatal közül ő az egyik legjobb.De messzi van még a Wii U beszerzése. :(
1.
1.
myrte
Aranyos :D Emulátorral próbáltam, de félúton lefagyott. XD Majd a WiiU-n játszok vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...