Egyelőre nem készül Dead Space 4

Legalábbis a Visceral Games nem a horrorsorozat folytatásán dolgozik, hanem valami máson. Mindez látszólag megerősíti a korábbi híreket, miszerint az Electronic Arts pihentetné a címet egy darabig.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Törölt felhasználó
#16: Teljesen egyetértek veled. Hogy lehet egy játékot ilyenre megcsinálni, hogy folyton káromkodsz és ráadásul még a karakterek is idegesítőek lettek. Amikor már huszadjára lett valami baja Isaac-nek visszasírtam az első részt amiben meg se szólalt...
#23
#13: pfff nem gondolod komolyan ! a dante inferno nagyon gyenge volt .... akkor csináljanak 2. részt ha felkészültek hogy normálisan nem 3 órás játékidővel kevesebb buggal meg tudják csinálni, meg esetleg kicsit más mondatod adni a főszereplőnek mint az 500 x elüvöltött "where is beatrice" :)
#22
ez a legjobb, amit ezzel a címmel tehettek azok után, amit a 3. részben elkövettek.
crafting + mikrotranzakció? mikor először szembesültem ezzel, majdnem befejeztem a játékot. de aztán csak azért is végigtoltam, hogy classic módban is kipróbálhassam.
classicban azért egy fokkal jobb volt, de sehol sincs 1-2-höz képest...
#20
Hallottam hogy most egy star wars játékot készitenek
#19
Dante's Inferno 2 és 3 jöhetne szépen sorjában a next-gen konzolokra! Sok ellenféllel, jó harcrendszerrel meg qte-kel, jó sztorival, izgalmas helyszínekkel mint a GoW játékok!
#18
#17: A coop annyira nem lett volna gáz, de maga a játékmenet és a hangulat már igen :(
#17
Gyönyörű. Ez EA a saját címét teszi tönkre azzal, hogy beleerőltette a coop-ot, meg előírták hogy legyen akciódús, mint a ME, most meg mossák kezeik, hogy hát így nem lesz folytatás....
Imádom az első részt, de amit ezzel a címmel művelt a kiadó az undorító.
#16
Hála az égnek! Én nagyon megutáltam ezt a sorozatot..még a 2 elment...de a három,még soha nem akasztott ki játék mint a 3.Nagyon átgondolatlan bosszantó idiótaság lett az egész program,komolyan mondom 10 méterenként káromkodtam.Ritán éri el ezt nálam egy játék,de ennek sikerült.
Csináljanak bármi mást,de ezt tovább ne erőltessék,vagy ha mégis dolgozzanak rajta vagy 5 évet minimum.
#15
#13: esélytelen. (2. mondat)
#14
Emlékszem, amikor úgy nyilatkoztak a játékról, hogy simán fog 20 rész is kifutni belőle, erre tessék. A 3-al nekem csak az a bajom, hogy miért DS a neve? The thing szerintem jobban illett volna rá.
Pihentessék csak és egyszer majd talán visszakanyarodnak az első rész horror érzetéhez, hiszen az hozta a pénzt. Akik DS játékot vettek, azok csak azért, mert remélték, hogy újra az első részhez hasonlóval játszhatnak. Kár érte, jónak indult
#13
Dante Inferno- t a népnek!
Remélem megfingatja a Good of War- t!
Közel lenne hozzä! Holy and unholy
#12
Törölt felhasználó
helyes. majd jöhet 3 év múlva egy kiforrott "next-gen" grafikás Dead Space reboot az első rész nyomasztó hangulatával, minimál interface-szel, kevés fegyverrel és sebezhető főhőssel.
#10
#9: Mért Te az elfajzott szörnyek hadát és az össze-vissza szálló testrészeket hova sorolnád? ^^
Mondjuk inkább azt hogy survival horror semmiképp, de egy akció-horrorban simán benne van :)
#9
Nekem a három nem jött be .....inkább akció mint horror.......de a grafikán kihűltem ....
#8
Szorgoskodjanak csak szepen a Dante's Inferno 2-n. Az mar nagyon regota aktualsi lenne! ;)
Dead Spacebol egy idore eleg volt. :)
#7
Szerintetek 3-4év múlva jobb lenne, egy 3-dik rész után? Dobják el az egészet és inkább új címet csináljanak, már rég elrontották a horror hangulatot, már a 2-ben is kezdett elszállni az 1-rész hangulata.
#6
Az első félelmetes volt, csak a végére monotonná vált és kevés volt az interakció. A második zseniális volt számomra. Rengeteg újítást vezetett be. Pörgős volt és néhol pedig félelmetes. De ami a legfontosabb, hogy volt benne egy ilyen szellemi/lelki leépülés ami szinte öngyilkosságba fullad Isaac számára. A harmadik sajnos rétegjáték volt undorító coop-al. Semmi érzelem vagy félelem. A Craver karaktert én bedarálnám a játék első 2 percében amúgy. Undorító.
#5
Szerintem nem lett rossz a Dead Space 3, nekem kifejezettem tetszett benne a sok akció. Egy darabig még nem kell 4. rész, ráér olyan 3-4 éven belül is.