Ingyenesen tölthető a Fable III

Ingyenesen letölthető a Fable harmadik része, de csak az Xbox Live Gold-előfizetői számára - így készül a Microsoft a júliusban induló "havonta két ingyen játék" című történetre.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#80
#29: Na, te biztos cigány vagy...xD
#79
No, felvettem a kapcsolatot a hivatalos support-tal. Hiába csináltam meg a fiókom költöztetését US-ból magyarra az Xbox.com-on, az nem megy automatikusan, hiába állítják, hogy 3 havonta lehet. Még egy embernek le kell okéznia. Mivel én magyarról váltottam 3 hónapja US-ra, nem engedtek vissza, mivel azt írták ez nem arra való, hogy kedvünkre költözgessünk, hanem arra, hogy ha ténylegesen elhagyjuk a régiót, honosíthassuk a fiókunkat oda. :( Nem engedtek vissza, maradtam US fiókos. (pedig az automata emailt megkaptam, hogy sikeres a migrálás)
Azt írták, hogy csináljak egy magyar fiókot pluszba, amit vásárlásra használok csak és játszak az US accountommal!
Ez már milyen duma??? Akkor legalább írták volna le, hogy nem jöhetek vissza! :/// Az itteni Daks féle cikk miatt próbáltam ki... de ráb...tam.
Jó jó, hogy nem nagy cucc csinálni egy magyar fiókot és a leszedett cucc, egy azon Xboxon úgyis megy a másik fiókom alatt is, de Gold csak egy helyen vagyok!
Hú, de elegem van a Microfosból! Le is mondtam a One-t, idén PS4 lesz! :/// Dacból.
#78
#76: Azért nem mindegy, mert másik tárolóból kapnád a játékod és akkor Urbul beszélnének benne és szecsuániul lenne feliratozva, vagy csak simán angolul.
Ebben a régióban meg magyarul van.

Aki meg el van utazva annak, vissza kell költöztetnie a gépét magyarlandba.
Három havonta lehet költöztetni.

A legrosszabb az egészben, hogy a madzsarsoftnál sajnos nincsenek a jó kis indie játék letöltési lehetőségek. De legalább amit leszedtem eddig az műxik.

Amúgy pont megakartam venni a Fable III-at kapóra jött. :-)

PS tulajok írjanak már a + az hasonló mint ez?
Ott miket adtak mondjuk az elmúlt időszakban és az mennyibe kerül?
köszi ;-)
#77
#76: de ez botrany ha fent van us store-on is ugyan ugy akkor miert nem szedhetem le onnan? FUCK LOGIC
#76
#75: Nem megy... Én is próbáltam de sajnos IP-t nézik úgyhogy, csak magyar regióval tudod letölteni. Bár nem értem, hogy ennek mi értelme ha ingyenes akkor mindenhogy és meindenhol legyen ingyenes ne csináljanak ilyen f*szségokat...
#75
Letudta mar valaki tolteni us reggel?
#74
#13: Érdekes, mi meg tudtuk venni ingyen. Egyáltalán gold előfizetéses vagy?
#73
#71: A PSN+-on meg havonta kapsz 4-5 játékot és nem ezer éveseket
#72
ez köszönetet érdemel
#71
ez de kemény 2 ingyen játék XD havonta !!!!!!!!!!!!!!!!!
nem is kell többet gamet vennem :PPPPP
#70
#46: Köszi az infót! :)
#69
#43: flashelt xboxon is müködhet a live
#68
#66: koszi
#67
Pfff... ha belépek az xbox.com-on a saját fiókomhoz és ránézek a számlázási infókra, ott azt mutatja, hogy még us accountom van, viszont 12-én megkaptam az emailt a Microsofttól, hogy sikeresen migráltam. :/// "Dear XY,
This mail is confirmation that you successfully switched your XBOX Live account from United States to Hungary .
Your subscription to Gold – 1 Month in United States has been cancelled on Wednesday, June 12, 2013. In the meantime 1 month(s) has been exchanged from your subscription to Xbox LIVE Subscription Transfer in Hungary .
Thank you for using Microsoft Online Services.

Xbox LIVE Team"
#66
3 havonta lehet migrálni. Asszem itt is volt róla egy cikk. Olvass utána!
#65
#64: azt nem tudod veletlen hogy a migralas hogy van? eltoroltek mar azt az 1 evet?
#64
#62: Az nem lehet gond, az előbb jöttem magyarra UK-ról, és letöltöttem. Talán az lehet a baj, hogy a számlázási címednél esetleg USA irányítószámod van talán?
#63
A VPN/Proxy trukott csak PC bongeszobol erdemes megcsinalni. Kell egy az adott orszagbak megfelelo proxy cim vagy pl free vpn szolgaltatas. De hiaba tudod megvenni es ezutan a konzol hiaba tolti le sajnos egy hasznalhatalan (corrupted) jatelot kapsz. Ha viszont magyar acc es IP rol se enedi se megvenni se letolteni akkor keresetek a supportot.
#62
Ha meg pc-n keresztül próbálok vásárolni, akkor ezt a hibaüzit kapom: "Sorry! Your purchase cannot be completed at this time. Please try again." Nem értem. Eddig mindig tudtam vásárolni. Ha azt választom, hogy próbálja az MS pontokból "megvenni", akkor is ezt kapom.
Okozhat az gondot, hogy pár napja migráltam haza a magyar live-ra az US-ről???
#61
Eddig is ingyen volt,a torrent a barátom XDDDD