Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#43
#42: Soha nem fognak sony exkluzív játékot kiadni más platformra. Amúgy még mindig nagyon jól teljesít a lego batman 2.
#42
Csak az a kár, hogy pc-re nem jelent meg a The Las Of US. Azért remélem valamikor csak kiadják pc-re is!
#41
Törölt felhasználó
#37: Csak kár, hogy meg ölték ha lenne eszük a COD fejlesztőinek, akkor meg csinálnak egy előzményt Ghostal, hogy meg tudjunk több mindent róla elleinte én azt hittem, hogy ő vele leszünk, amikor meg láttam, hogy az a címe, hogy ghost, de nem vele leszünk.
#40
#39: Mert az üzletek korlátozott számban kapnak last of us példányokat, és nyilván először az előrendelők kapják meg először.
#39
Pont ma voltam játékokat nézni, de sajnos, ez a cím csak előrendelésre volt( nem tudom miért!? ), így a Metro last light lett belőle.
Még csak megnéztem, de jónak tűnik, itt a listán viszont nincs a 20-ban....
#38
Én is hozzájárultam az elsőségéhez BÜSZKÉN!!
Ritkán veszek új játékot, de ez nem volt kérdés.
További sikereket kivánok a Naughty Dog-nak!!
#37
#36: Nem, Ghost! Ezt kicsit hülyén írtam le... Ő nagyon jó volt! Nem olyan fapofa...
#36
Törölt felhasználó
#35: Soap volt a legkomolyabb karakter?
#35
#34: Véletlen volt a kérdőjel!
#34
Törölt felhasználó
#33: Ki volt a legkomolyabb karakter? Amúgy én is sajnáltam Soapot.
#33
#32: Nekem is! Soapot is sajnáltam de őt! Ő volt a legkomolyabb karakter?
#32
Törölt felhasználó
#31: Ja a Ghostos az szerintem az egyik legbrutálisabb ki végzés volt a játék történelemben nekem ő volt a kedvencem a COD-ban.:(
#31
#30: Igen! Ghostot én is sajnáltam :'(
Hat a Beyond az talán.... :/
Spoiler: azért mert végig segítettünk nekik, együt akartunk kijutni és amikor már baj volt-igaz hogy a tesóját akarta védeni- ott hagyott minket! Meg a tesóját is elégé... Hát szerette de gyerekesnek tartotta! Élete értelme volt a tesó... :/ OFF
#30
Törölt felhasználó
#29: Ebbe a játékban sajnáljuk a főszereplőket olyan mintha hús vér emberek lennének olyan mintha lenne lelkük még nem volt olyan, hogy egy játékban meg könnyezzek (na jó egy volt amikor a COD MW2 ghostot megőlték), de ebben volt egy párszor ez a játék mestermű ilyen játék nem lesz több az tuti év játéka nekem. Mért volt szemét henry?
#29
#28: A baj annyi hogy olyanokat veszítünk el.... Ezt nem tudom hogy az életben ki bírná ki... Henry-t i bírtam! Bár szemét volt... (Kis SPOILER! Simán feltudott volna húzni ha nem tököl annyit hogy most tegye vagy nem... OFF)
Remélem a maradék részben is lesznek ilyen jó arcok!
Folytatást!
#28
Törölt felhasználó
#26: Meg milyen jól át adja a kétségbe esést a félelmet, hogy bármikor meg történhet váratlanul.
#26
#25: Az biztos! Nem baj! Írtam is hogy engem nem zavar ha veletlenül (most nem gondoltam hogy olyat írsz ami még nem volt) megtudok valamit!
Az AC-nak és ennek is megnéztem az első pár percet! Ennek az a legjobb része! Milyen jól adja át a történet az érzelmeket!
#25
Törölt felhasználó
#24: Sok fordulat van benne :) és bocs, hogy ha leírtam, de oda írtam, hogy SPOILER :) a legeleje az nagyon durva talán a legemlékezetesebb rész.
#24
#20: És még azt írták nincs benne fordulat... :P
Még csak 64%-nál tartok szóval ezt nem tudtam! Bar nem is érdekelnek a spoilerek! Eddig volt már pár olyan rész amit megkönnyeztem (volna)...
Holnapot várom!!! Szokásos TLoU adag! Csak kis mértékben :D!