Frissítve: Már tíz Legacy of Kain-címet töröltek

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Legacy of Kain-sorozat már hosszú évek óta pihenőpályán van, ami felettébb gyanús. A NeoGAF fórumozójának hála, bizonyítékot kaptunk a frencsájz lejtmenetéről. Még tavaly is elkaszáltak egy ígéretes projektet.

Egy Mama Robotik nevű NeoGAF felhasználó takaros kutatást tett közzé a fórumon, az úriember bizonyítékot szolgáltatott tíz törölt Legacy of Kain-játékról. Jelenleg egyetlen - a pletykák szerint multiplayerre kihegyezett - cím készül a Square Enix berkeiben, ez a Nosgoth, amely reméljük megéri a megjelenést. Nem úgy mint 10 cím az elmúlt években, a Crystal Dynamics és a Silicon Knights felváltva dolgozott a sorozaton, s a terveknek csupán a töredéke érett be.

Legutóbb a Climax dolgozott egy Legacy of Kain: Dead Sun című alkotáson, amely next-gen konzolokra is megjelent volna, ám három év fejlesztés után csendben ez is a süllyesztőben végezte.

A rengeteg illusztrációval, artworkkel és videóval megspékelt részletes lepellerántásra bizonyára többen kíváncsiak vagytok. Reméljük, hogy a sorozatról hallunk még a jövőben.

Update! Közben kaptunk egy videót a Dead Sunról, ennijofat küldte be. Köszi!

10.
10.
RangerFox
#4: Azért az nem mindegy.
9.
9.
DON GONDOCS
A shifter és a sirens jól hangzik, már temetem a sorozatot. Pedig még mindig szívesen játszanék hasonló játékkal.
8.
8.
Ra1D3n
Az a 2004-es cím még akár jó is lehetett volna. De nem bánnám, ha lenne valami érdemi single player rész a szériából(főleg ha Raziel lenne a főszereplő, kedvencem az egész Legacy of Kain szériából). Esetleg egy reboot, bőven eltudnám képzelni ennél a sorozatnál, vagy egy remake :)
6.
6.
Dontrip
#5: Azért van "release" oda írva.
5.
5.
Dini221
1999-i kiadást nem törölték. kiadták ps1-re
3.
3.
Dontrip
#1, #2: nem a Dead Sun-ra gondoltok?
2.
2.
ennijofat
Túlzás ez a tíz címes törlés. Mondjuk inkább úgy, hogy minden projektnél amit elkezdtek az a fejlesztés végére egy újabb koncepciót kapott az eredetihez képest.
Szerintem ez alap mindenhol.

A Dark Sun meg bénának tűnik.

Amúgy ott is azt írják a Dark Sunra, hogy : “Nosgoth” - once known as “War for Nosgoth” – is the multiplayer component of Legacy of Kain : Dead Sun. It recycles the art assets from the cancelled single-player project, and has been compared strongly to “Monday Night Combat” with third-person battles using period-appropriate weapons such as crossbows.

Szóval az új játék ugyanígy lehet a Dark Sun, csak más a címe. Ezt azoknak mondom akik panaszkodnak érte. Szerintem a Dark Sun is egy qla. Inkább egy reboot prequel kéne Razielel vagy Kainnal.
1.
1.
DevilGamer
Sajnálatos... a Dark Sun már a neve alapján is ígéretes volt, habár nem ismerem a Climax munkásságát. Pedig jó sorozat, de szerintem a mostanit kéne abbahagyni és belekezdeni egy Single Player-re kihegyezett játékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...