Folytatásokon agyal a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 21.
  • Hír
Link másolása
Far Cry 4, Beyond Good & Evil 2 és az új Prince of Persia - ezek mindegyike olyan cím, melyet szívesen látnának a rajongók. A Ubisoft természetesen nem mond le a folytatásokról, csak szeret rajtuk ülni egy ideig.

A Ubisoft európai igazgatója, Alain Corre leült egy kicsit csevegni az Eurogamerrel, s elmondta, hogy a kiadó teljes vállszélességgel kiáll az új címek mellett (lásd Watch Dogs, The Division), de nem feledkeztek meg a Far Cry, a Beyond Good & Evil és a Prince of Persia folytatásáról sem. Örömhír, hogy mind a három cím esetében "vizsgálják a lehetőségeket", néhányukat pedig már javában kalapálják.

Corre a Far Cry 4-ről annyit mondott, hogy jelenleg még nem jelenthetnek be semmit, de a jövőben visszatér ez a márka is. Vagyis, már "főzik" a fejlesztők boszorkánykonyhájában.

Arra a kérdésre, hogy meddig kell "főzni" az új Prince of Persiát, az úriember azt válaszolta, hogy nem minden frencsájz esetében tudnak elrukkolni új résszel, a kiadó már így is sokat mutatott az múltheti E3-on. Ha az alkotók készen állnak rá, találkozni fogunk a játékkal.

Amúgy a Ubisoft minden brandjével ugyanez a helyzet: "Már főzik őket. Néhány játékot hosszabb ideig kell főzni, néhányat rövidebb ideig".

Végül, Corre kitért a Beyond Good & Evil 2-re is. Habár a cím bemutatását az E3-ra vártuk, főleg, hogy a rendezvény előtt egy sejtelmes kép is feltűnt a Facebookon, ám a Ubisoft elnöke, Yves Guillemot szerint sokan félreértelmezték Peyj mondandóját. Nem teaserről volt szó, csupán az expós promóciós anyaghoz tartozott. Bár az elnök bevallotta, hogy volt egy időszak, amikor a játszható demót is kilátásba helyeztek, de az anyag egyszerűen nem állt még készen a bemutatásra.

Corre szerint nagyon magasra tették a minőségi mércét, így beletelik némi időbe, míg teljesen összeáll a Beyond Good & Evil 2. Az ilyen jellegű alkotások adják "a Ubisoft DNS-ét", ha tökéletes lesz, be fogják mutatni.

29.
29.
KopyAti
JcGross!

Nem vagy vele egyedül, mert nekem is nagyon bejött s 2008-as Prince, olyannyira, hogy a sok játékom közül egy kezemen meg tudom számolni hányat játszottam végig egynél töbször, de ez köztük van!
28.
28.
p3ti
#27: Akár az is. Csak szívesen megtudnám mitől lett ekkora psychopata, vagy hogy keveredett bele ebbe az egészbe...
Jó lett volna többet megtudni róla :\
27.
27.
moonborn
#21: Előtörténet vagy hogy képzeled el ? Mivel Vaas meghalt a háromban nem tudom,de amúgy én is bírtam,iszonyat kevés volt a szerepe ahhoz képest mennyi reklámja volt
25.
25.
princeps27
remélem az új popot jól átgondolják
23.
23.
karneol81
#8: Nem vagy vele egyedül. Igazi kis mese volt számomra tetszetős làtványvilággal.
Na meg: ki ne d*gná meg Elikát? :-)
21.
21.
p3ti
Far Cry 4, ami kizárólag Vaas -ról szólna....
Borzasztóan keveslettem Vaas szereplését a játékban, kb. miatta vettem meg az FC3mat.
20.
20.
moonborn
#4: Ez így igaz,viszont ha már itt tartunk a Warrior Within volt a sorozat legjobb része
19.
19.
Macifasz
#17: Igen, igen, megnéztem annó neten és még jobban ordít a folytatásért, mint az alapjáték. :-D
17.
17.
Drazhar
#16: Igen, de még az a DLC sem zárta le :D
Azóta nyitva van a vége, ezért adná nagyon már magát egy folytatás.
16.
16.
Macifasz
#8: +1! Imádtam azt a részt. Mert újítani, új vonal felé elvinni, és a Forgotten Sandsal ellentétben, működött is neki. Konzolra meg is jelent egy DLC hozzá, ami folytatta a történetet.
15.
15.
Macifasz
#3: Számomra egy jó dolog volt benne, a természeti elemekkel való játék. De mindemellett rövid, borzalmasan könnyű (már az első kitolásnál olyan érzésem volt az akadálypályákon, mintha már jártam volna ott), butított, leegyszerűsített, konzolos játékmenet, helyenként paródisztikus mozgás, egyszerű harc, debil kinézetű prince és dzsinn lady, semmilyen történet...tipikus "a címe eladja és meggazdagszunk belőle" rész volt.
14.
14.
EBR2000
#9: +1
Már hárman vagyunk!!!! Yeah!
Nekem eddig az összes bejött! Nem az volt a legjobb rész de most hogy már jobban játszok és nem csak ugrabugra megy szívesen látnék egy folytatást!
13.
13.
randall13
#1: Mostanában a Ubisoft igen ráfeküdt a minőségre.
12.
12.
Zombiekiller6
Csak a Far Cry 4 érdekel, mint folytatás meg a The Division és a The Crew, mint új cím. A többi nem izgat.
10.
10.
KeXxX
Far Cry 4 és új Prince of Persia jöhet :D Nekem a forgotten sands is tetszett nem tudom hogy mi bajotok vele.
9.
9.
Drazhar
#8: Én akkor a második vagyok, új PoP jöhet új FC meg kell a francnak, ez a 3 is borzalmasan túl volt lihegve, holott baromi unalmas az egész.
8.
8.
JcGross
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én nagyon örülnék ha folytatán a 2008-as PoP-ot. Nekem az nagyon bejött.
7.
7.
Uhu123
Far Cry 3 bekerült a top 10 játékaim közé. Várom a negyedik részt, de ne holnap jelentsék be. Prince of Persia the sands of time trliógia (sands of time, warrior within, two thrones) is benne van a top 10-ben nálam. Annál jobbat úgy sem tudnak már csinálni, fölösleges erőlködni.
6.
6.
NoRush
Far Cry 4-et max 3 év múlva akarok látni, addig csak nyugodtan filozofáljanak minden egyes kis apróságon.

PoP... hát... nem volna rossz, ha a közeljövőben végre jönne egy új darab, csak az akkor legyen is "olyan", mint amilyennek lennie kell. Magyarán legyen k. jó.
5.
5.
IAppearMissing
#1: Én is ugyanígy gondolom! A Forgotten Sands erőltetettnek tűnt, a grafikán kívül mindenben alulmúlta a korábbi trilógiát. A legrosszabb része egyértelműen a harc és a történet volt. Sajnos a 2008-as PoP nem aratott nagy sikert, pedig nekem tetszett. Ha viszont nem tudnak olyat alkotni, ami a játékosoknak is tetszik, és megüti a korábbi mércét, akkor inkább hagyják békén a sorozatot.
4.
4.
NinjaNorb
#3: Hát a Warrior Withinhez képest elégé silány volt
3.
3.
moonborn
#1: Nem volt azért az olyan rossz,az egyetlen ami nekem hiányzott belőle a védekezés volt,viszont az nagyon is hiányzott
2.
2.
giga321
A Divisionról több gameplay-t adhatnának ki. Nagyon érdekel a cucc. Beyond Good & Evil 2-t is várom már.
1.
1.
Macifasz
Egy Far Cry 4-nek örülnék, de ha az új PoP olyan lesz, mint a Forgotten Sands, akkor köszönöm, de nem kérek belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...