Prince of Persia-hírek a jövő héten

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 28.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Prince of Persia-híreket ígér a jövő hétre, ennél több információt viszont nem osztott meg a rajongókkal. Miről lehet szó? Jön az új rész? Esetleg valamilyen spin-offot vagy mobilos átiratot kapunk?

Noha a Prince of Persia-sorozatot néhány éve tudatosan pihenteti a Ubisoft, most úgy tűnik, eljött az ideje annak, hogy a kiadó elővegye a címet a fiókból. Hogy mire fel, azt persze nem tudjuk...

Mindenesetre a Prince of Persia Facebook-oldalán megjelent bejegyzés szerint valami készül, a kiadó egészen konkrétan a jövő hétre ígért híreket a Herceggel kapcsolatban. Bármi is legyen az, tűkön ülve várjuk!

37.
37.
malaczat
#35: bocs de te szerintem nem toltad a sands of time-ot vagy ha igy dícséred akk előszöe szedted le mer az első rész sztem fos
36.
36.
malaczat
a 2 és a 3 volt a nem egy hangú az elsőben semmilyen akció hangulat hanem néha ez a drurururu zene a harc közben úristen mi ez a fos hát jó oké hogy régi de azért ez fos lett sajna vagyis de hogy sajna egy egy hangú szar lett ez van
35.
35.
Lorthirash
Az első három PoP nagyon állat volt Sands of time, Warrior Within és a Two Thrones ezek nagyon jók voltak a többi már annyira nem de kíváncsian várom ezt a részt is.
32.
32.
Raatkainen
Isten ments a mobilos átirattól..egy rendes folytatás a nagygépekre, az kéne!
30.
30.
aordog
#27
Igen, neked meg nekem, illetve egy pär millio embernek mär mindent kihoztak belöle, de valaki(k) nem ismerik a POP minden részét! Illetve én is kiväncsi vagyok a következö generäcio Persia hercegére! Ha nem akarod, akkor nem kell megväsärolni, de nem kell több millio ember nevében nyilatkozni, mert nem biztos, hogy mindenki így vélekedik! Debil- o- meter??? Ha te ezen kiakadsz, akkor nagy baj van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.
29.
Vopesz
Ezt kellene csinálni már az AC-vel is. Kis pihi nem ártana.
28.
28.
eximmice
Annyi biztos,hogy az E3-on nem történt leleplezés.Ami annyit jelent,hogy ez már idén kizárt és jövőre is maximum év vége felé jön ki a cucc.(már ha tényleg nem mobilos változatról van szó)Ha így van akkor ne leplezzenek le inkább semmit,mert nem bírnék várni :D.De remélem a 2008-as folytatásáról lehet szó,vagy egy teljesen új karakterről/részről.A trilógiához tényleg nem ér fel semmi,de ma már maximum indie oldalon állná meg a helyét az a fajta régi játékmenet.Persze jöhet megint egy forgotten sands féle variáció,de engem az már nem fog érdekelni.Nekem az hatalmas csalódás volt!
27.
27.
thernielle
#8: Most komolyan szeretném megkérdezni, hogy ti itt szaporodtok, vagy mi a fene folyik ? Kezd eléggé kiakadni a debil-o-meterem. A Prince of Persiat meg úgy ahogyan van el lehetne felejteni. Már mindent kihoztak belőle, amit ki lehetett.
26.
26.
mdr88
remélem nem csak valami mobil játékot fognak leleplezni...
25.
25.
aordog
Természetesen a mostani Castleväniära gondoltam! Az elíräsêrt meg bocs, de vonaton ülök és räzkoodddik!
24.
24.
aordog
Ha mobil, akkor felejtös. Komolyan kérdem, hogy van ember a Földön, aki a mobilra készült jätékokra gerjed? 1-2 game kivételével, szämomra zsäkutca a mobilos jätékok piaca.
Sajnälom a Vita- t, illetve bízom benne, hogy ez egyszer megvältozik, mert szomoru, ahogy az android befészkelte magät a piacra ês az is szomoru, hogy a tärsadalom benyeli a szemetet.
A 18 éves jätékok a mai napig szämomra sokkal jobbak, mint egy beteg android game. Na mind 1, ez az én véleményem.
A POP- rol: Ha nagygépes verzio készül, akkor värom, bär az utolso rész szämomra gyengére sikerült, ellenben a Prince of Persia ( elötte lévö rész) magäval ragado volt.
Fontos, hogy legyen gyujteni valo pl.: erekjék, talizmänok megkeresése egy szép, bejärhato vilägban. Valami hasonlo, mint a Darksiders 2, de sokkal jobb megvalosítäsban...
A POP- ban a rajzolt, meseszerü grafika nekem bejött, de most jobban örülnék egy Batman szintü képi vilägban...
A harc is lehetne hasonloan parädés, illetve a platform részek jelentsék a game sava- borsät!
Persia, de valahogy elkerülhetnênk Egyiptomba, meg egy esöerdös lokäcioba is....A kamera pedig s Castlevania nyomdokain legyen. A sorozatnak nincs köze egymäshoz, de az elsö POP milyen volt? Na és az elsö Castlevania?
23.
23.
IAppearMissing
#21: Könyörgöm hagyjuk már ezt a reboot baromságot! :D Csináltak egy szuper trilógiát, lezárták, kész. Aztán próbálkoztak egy új irányvonallal, ami nem hozta a várt eladásokat, megbukott. Ezután valami okos kitalálta hogy a film apropóján csinálnak egy előzményt, teljesen átalakított, a sorozattól idegen, gagyi harccal, klisés, kiszámítható történettel. Ha már valóban vissza akarnak térni a sorozattal, vagy csináljanak valamit ami felér az elődökhöz, vagy hagyják az egészet békén.
22.
22.
Dahaka18
Csináljanak egy olyan részt, ami fel ér tartalomra, és játékélményre a Warrior Within-hez, faja grafikával, és kész. Mindenki Boldog...:D Szerintem :)
21.
21.
norbi1989
Egy új Pop trilógia rebootnak nagyon örülnék. Más történettel és más szereplőkkel.
20.
20.
MoRT2195
Remélem egy új rész lesz az (konzolokra és PC-re), mert már eléggé PoP hiányom van :D
18.
18.
dcba
#17: http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/01/08/ces-zagg-debuts-iphone-5-integrated-dual-analog-gamepad-and-protective-case/
17.
17.
dcba
#11: Latom fogtad a lenyeget. Amugy vmi ilyesmi utos lenne
15.
15.
metercsiken
Egy új résznek én is örülnék,főleg ha konzolokra is jönne! : )
( mert másképp nem lenne nagy az öröm.... ) : )
14.
14.
Dercsi
Részemről a pop egy lefutott lerágott csont...egy gáz. Az utolsó két rész szégyen és gyalázat volt... Ugyan arra a sorsra jutott mint a NFS sorozat. De mindezektől függetlenül lenyűgözhetnek egy új multi platformos címmel. (A remény hal meg utoljára) :D
13.
13.
trion96
Remélem egy AAA játék lesz, ps3, xbox, meg pcre
11.
11.
Ra1D3n
#7: Nem láttam még ember palacsintasütő méretű hüvelykujjakkal, biztos nehéz így az élet...

Amúgy meg kíváncsi vagyok milyen bejelentés lesz. Talán még egy Prince of Persia remake is belefér filmes fronton, nem feltétlenül mobilos marhaság. Persze egyértelműen a legjobb döntés az lenne ha rendes játékot kapnánk konzolokra és PC-re. Kíváncsi vagyok mi lesz majd a bejelentés :)
9.
9.
adriano28
#8: tehát ne mobilos szarokat csináljanak hanem normál munkát pc-re nagy konzolokra!
8.
8.
adriano28
hát nemtom tik hogy vagytok vele amikor volt iphonom azon nem tetszett, hogy pici a képernyő ezért vettem galaxy s3-at ami kisebb volt mint a lőcsöm, de nagy volt a képernyője. Hát az ilyet nagyobb játékokat hiába próbáltam ki mindig visszahúzott a pc, de sztem telón az ilyen lomha játékok a jók mint a subway surfers vagy plants vs zombies..
7.
7.
dcba
az egy dolog h mobilos szutyok de fejem ra h a kurva harapott almas exkluziv lesz.Azt nem ertem ha az alma g**i ennyi jatekot tesz exkluzivva miert nem epit eg yolan iphone-t mint az xperia play.Konyorgom h a francba lehet jatszani kepernyon.Volt anno iphone 4em de keptelen voltam elvezni a jatekot mert afelet kitakartam az ujjammal.Olyan kiraly lenne legalabb vmi ertelmes kiegeszito joy amit az ember raszerelve tud hordani a telora es megis elferne a zsebebe.Ha lenne ilyen iphone akkor szavam nem lenne
5.
5.
JackBauer
megint mobilos, ipad valami lesz, ahogy a deus ex, colin macrae, stb titokzatos bejelentések :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...