Infók a The Walking Dead: 400 Daysről

A Telltale Games illetékesei leültek egy kicsit csevegni a The Walking Dead: The Game DLC-jéréől, ráadásul a mindezt videóra is vették. Egy önálló epizóddal van dolgunk, melyben öt különböző karaktert irányíthatunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#23
#22: Én sem, pedig arra voltam kíváncsi.
#22
Nos a játékot végigjátszottam, de nem láttam a trailert :(
#21
#14: igaza van..szerintem se kéne aggódnod ezen...ez a hackerek dolga,ők megoldják..
vmit majd megint biztos be kell másolni vagy telepíteni,le lesz írva readme-ben...valószínűleg
#20
Köszönjük emese
#19
#14: Szerinted érdekel valakit, hogy a szaros piratebay-es verziód mivel fog működni?
#18
#17: Nem mert a sorozat a zombiapokalipszis kezdete után egy hónappal kezdődik, és addigra Glenn már eljutott Atlantába. Ütné egymást a két sztori. Majd ha megnézed megérted.
#17
#15: nem tudom...nem néztem még a sorozatot de tervezem hogy elkezdem...
hershel is benne van ennyi erővel ő sem jöhet szóba majd?
#16
Baaaaaszus én meg letöröltem az első évadot :S most játszhatom ki megint :| :D
#15
Amúgy glenn biztos nem lesz benne ebben a dlcben hiszen aki látta a walking dead sorozatot az tudja mi glenn sorsa lyllit pedig a zombik közé kellene dobni :D
#14
Én a játékot piratebay röl töltöttem le nem tudom hogy működne ez az új dlc szerintetek
#13
#12: De ez nem a sok "új skin + 2 outfit" dlc-hez hasonló, önmagában olyan hosszú mint az első évad egy része.
#11
Clem története folytatódni fog a második évadban...egyértelmű..nélküle nem lenne olyan jó a játék..amikor mondtad neki az utolsó tanácsaidat ott kivan írva hogy emlékezni fog erre...egyébként nem kell túl sokat várni hogy megtudd mi lesz a második évadban,és hogy hivatalos is legyen hogy clem szerepelni fog a továbbiakban...a 400 days végén lesz egy kis trailer akárcsak egy átlagos epizód végén...higgyétek el...benne lesz clem,ha meg nem akkor meg majd a játékban...
a két emberről a távolban pedig annyit hogy elég valószínű hogy omid és christa az,mivel az egyik az egy fejjel nagyobb...ha meg nem ők azok akkor meg vmi nagy meglepetés lesz.
#10
#3: én úgy tudom hogy még visszatérhet...első epizódban elbúcsúzott..
#9
Kitudja, lehet hogy a kicsi Clemi is benne lesz majd, legalábbis nagyon remélem hogy nem hagyják annyiban az ő történetét! Nagyon várós!
#8
Föl is kéne raknom az előző részeket és még egyszer végigmenni rajtuk, csak hogy legyenek mentéseim.

********SPOILER*********
Lilly nálam az út szélén maradt. Megölte a kedvenc szereplőmet, a kis ****** !
#7
Egy hete sincs, hogy kijátszottam az első évadot is fantasztikus. Sokat hallottam már ezekről a játékokról amik tele vannak érzelmekkel de én most először játszottam ilyennel. Fantasztikus volt!

SPOILER
#1: Hát amit tett Carley-val... De szerintem meghalt Lilly mivel Kenny mondta, hogy azzal az autóval legfeljebb 50 kilométert megy.

Egyébként az ötödik epizód végén a készítők után láthattuk Clementinet aki egyedül megy és lát két embert. Az Christa és Omid volt? Vagy ezt úgy nem tudjuk meg? :D
#6
Nekem ez az epizódokra bontott tálalás nagyon bejön. Átvehetnék a többi nagy cím esetében is. 4-5 fontot sokkal szívesebben kiadok havonta, mint egyben 25-30 fontot. Ráadásul nem kell 2-3 napot egyhuzamban tolni, mint egy-egy hosszabb játék esetében. A játék pedig a Last of us mellett az utóbbi évek legélvezetesebb játéka.
#5
#3: Hát ez valószínűleg jogos, mert Glenn-t a játékban körülbelül a vírus kitörése utáni egy-két napban ismerjük meg, és ugye az első rész végén le is lép Atlantába, hogy megkeresse a barátait. Ott meg találkozik Dale-lel meg a többiekkel. Szóval igazad van.

Az viszont jó lenne, (és az interjúból úgy is vettem ki) ha Clementine történetét folytatnák.
#4
#1 Ahogy mondod.
Ez a játék egy mestermű fantasztikus alig várom.