Gameplay traileren a Mario & Luigi: Dream Team

A Nintendo következő fokozatba kapcsolt, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Júliusban például elstartol a Nintendo 3DS egyik legígéretesebb first party címe, a Mario & Luigi: Dream Team. Ebbe nézünk most bele.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#41
Amit a cikk kifelejt és sokan nem vesznek észre, hogy a Mario & Luigi sorozat NEM platformjáték. Ez egy RPG, a nagykonzolos Paper Mario-hoz hasonlóan. Teljesen más csapat fejleszti mint a 3D land-et, a 3D world-ot, a Mario Kart-ot vagy a Mario Party-t. Más játék egész egyszerűen, a közös csak annyi hogy ugyanazok a szereplők. Azért tűnik úgy hogy a Nintendo sok Mario játékot ad ki, mert minden játék, bár teljesen más műfaj, Mario név alatt fut, jól bejáratott szereplőgárdával. Olyan ez, mintha az Ubisoft a Rayman-t, a Splinter Cellt, a HAWX-ot és az Assassin's creedet mind a Prince of Persia márkanév alatt adná ki.
#40
NorbiiiModerátor
#36: +1
#39
Ezt mär én is írtam egy pärszor:
Rare+ Nintendo az volt maga a NINTENDO
Teljesen igazad van!
A Rare kihuzta volna a szarbol....
Miért adtäk el? Miért hagyta ott a Nintendo- t a Rare? Ez nagyon nagy hiba volt. Melyik licence maradt az N- nél, mert DK- n kivül volt még egy par cím. Pl.: Conker, Star Fox, Banjo..ezek hova tartoznak? Na és a Battleoads? ( többek között)
#38
Oké ez igaz kicsit túlzásba vitték a sokadik bőrt ès picit pihentetni kellene így a mario galaxy után(ami sz.tem szinte tökéletesre sikerült) ès rámenni pár rég elfeledett cím remakejére esetleg újra fogalmazására ami ugyan veszélyes terület de ha jól eltalálják akkor tuti a siker:-) nagy hiba volt eladni a rare-t:-(
#37
#36: én is azon nőttem fel, csak továbbléptem. Nincs is semmi bajom a két csőszerelővel, de a Ninti tényleg csak ezekkel tud pénzhez jutni? Minden hónapban jön valami Mario...
#36
#32. A csapból a sok agyatlan sorozat kaptafára készülő akció folyik! A jó öreg Mario màr bizonyított ès kivívta helyét az örökzöldek dobogóján! De ezt csak az értékeli aki 8 bites gépeken nőtt fel...:-))
#35
Én utoljära a West End- ben lättam, de szerintem bärmelyik üzletben bekapcsoljäk neked, mivel nem két forint, ezért senki nem kérheti, hogy az ember pusztän egy videobol itélje meg a gêpet!
#34
Budapesten hol van működő kiállított 3ds? Kíváncsi vagyok milyen a gép.
#33
NorbiiiModerátor
#24: Ez igaz, akkor elnézést, de remélem azért kivehető volt a mondanivalóm. :) :) :)

Jinbobo: Jók ezek a "csövesek"" ne bántsd Őket! XD
#32
Mario és Luigi... már a csapból is ők folynak. Ideje lenne nyugdíjba vinni a két csövest:)
#31
#23: A net szakadást kijelzi, vagyis akkor érdemes kilépni a játékból, majd újracsatlakozás, és folytatás. Nem nagy gebasz. Persze ha tovább játszol vele, és nem csatlakozol vissza, valószínű lefagy. De szerintem gondoltak erre, és adott helyzetben egyből kidob a játékból amint netszakadás lép fel.
#30
#18: attól függ milyen lány. Például egy szekrény vastagságú, bányarém fejű lány tangában...á, kösz, inkább kihagynám, vagyis szólnék neki jöjjön coopozni, lehet játszani tud:D De ha egy jó kis szőke lenne tangában, akkor változna a sorrend.
#29
A lenti gondolatoknak szerintem nem sok köze van a hírhez, äm legyen. Ha Ti a PS4- röl akartok csevegni vagy a PS3- rol egy Nintendo hír közepette, akkor beszéljünk...
Viszont, akkor majd ne legyen meglepö, ha egy mäsik hírnél valaki közületek a hétvégi élményeit említi meg.
Még egy észrevétel: ez egy jätékos oldal, egy blog.
Ha közületek valaki a nemi témäba kanyarodik el az szerintem jopofa, abbam az esetben, hogy ha ez ritkän fordul elö. Viszont a gyakori elszakadäs a hìrtöl és a gondolatmenetet a lentihez hasonloan megszakítani, az nem takar mäst mint, a kielégületlen egyének mondatokban, szavakban kifejtett érzelmeit.
Ahogy mäsnak mondani szoktam: nem beszélni kell rola;)

Akkor a hírhez: Jöhetne Wii U- ra, de a Nintendo most a nagyobb nevekre megy. A 3DS sikeres, ezért ezt kell meglovagolni. Így biztos, hogy a DS tulajok megveszik. A DS sikere segít a N- nek az asztali gépének a nehéz beinduläsät ätvészelni!
Ezért most szerintem ez egy jo döntês!
Ha azt akarjätok, hogy legyen Wii U- ra, akkor vegyetek gépet. Aki szereti a Nintendo- t, de a pênzt, ami kb. az alap verzioanäl 70-80K sajnälna az görbe tükröt mutat magänak, illetve kifelé is.
Ha, majd lemegy az ära, persze...
Ezt mondhatja egy egyszerü jätékos, de egy Nintendo pärti ember nem.
Ez itt a baj. Rajtatok múlik a siker vagy akär a bukäs.
Minden gép, ami eladäsra kerül az szämit! Ne gondold azt, hogy mivel Te, Ti nem veszitek meg, az nem jelent semmit.
#28
Ezzel is csak az a baj hogy wii-ura nem jön. Pedig kibírná használni a tablet kontrollert. ejj nintendo, ennyire nem bízol magadban?
#27
Törölt felhasználó
#23: Számomra tökéletesen érthető volt a 'jelenség' és annak leírása. Köszönöm!
#26
Törölt felhasználó
#25: Tényleg kihagyhatatlan infó volt, lehet, ez később se tűnt volna fel, hogy van egy 'másik' 'f'-i is benne.
#25
Törölt felhasználó
#24: Ez nagyon nagy, azaz....freudi elszólás2 a'la Norbi(ii)... .
#22
Törölt felhasználó
#19: Freudi elszólás? Hmmmm...

'Freudi elszólás az, amikor az ember olyan dolgot mond, amit ideális helyzetben sosem mondana, ugyanakkor tükrözi belső vágyait, illetve gondolatait.'