Nem szűnt meg a Darkspore támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 2.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt napokban számos játékos panaszkodott arról, hogy nem tudnak csatlakozni a Darkspore szervereire és nem tudnak játszani, sőt már a Steamen se elérhető a Maxis alkotása. Az EA szerint nincs komolyabb baj.

Az előzmény: a Darkspore fórumain több felhasználó adott hangot panaszának, miszerint a játék szerverei elérhetetlenek, nem lehet bejelentkezni és különféle hibakódokat dobál a Maxis alkotása. A PlayerAttack értesülései szerint a rajongókat már egy éve sújtják különféle DRM-problémák, június óta azonban megszaporodtak a különféle hibakódok. Az Error 3 ellehetetlenítette az új hősök készítését, vagy módosítását, s bár ezt a hibát már az EA kijavította, a régi problémákat újak váltották fel.

A nehézségeket fokozta, hogy a Steamen egy ideig nem volt elérhető a Darkspore, melynek hatására sokan azt gyanították, hogy a Maxis szép csendben megszüntette a játék támogatását. Az EA képviselője azonban leszögezte, hogy a készítők továbbra is támogatják az akció-RPG-t és szervereit, s pár órával ezelőtt a 7300-as kódú bejelentkezési hibát is orvosolták.

Az biztos, hogy az EA nem siette el a dolgokat, az Error 3 hibát húsz nappal a felbukkanása után javították ki, a cég a játék fórumának egyik moderátorára kente a felelősséget, aki állításuk szerint nem is az EA alkalmazottja. A kérdéses poszt azóta friss információkkal frissült, de ha további technikai nehézségek ütnék fel a fejüket, keresse fel mindenki az help.ea.com oldalt.

A Darkspore azóta visszakerült a Steam kínálatába is. Eljött a világbéke.

5.
5.
jah és rálőcsölik valami kis moderátorra...
3.
3.
BrockSamson
Vagy megszunt a tamogatas, csak most tele lett vele a sajto es megy a kamu. :D
2.
2.
dBLOOD
Mi a p*csöm, az EA reagál a felhasználók felháborodására? Mi van, átmentem egy alternatív valóságba? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...