Feltörték a Ubisoft honlapját

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a közelmúltban illetéktelen törtek be az egyik weboldalukon keresztül az online adatbázisokba. A hackerek a felhasználók adataihoz is hozzáférhettek, így ajánlott megváltoztatni a jelszavunkat.

A Ubisoft egyik weboldalának védtelen rését kihasználva, illetéktelen jutottak be a cég online rendszerébe. Bár a cég már orvosolta a problémát, felhívta az érintett felhasználók figyelmét arra, hogy az adataik veszélybe kerültek, így az a legjobb, ha mindenki jelszavat cserélne.

A cég alapos vizsgálatba kezdett belső és külső biztonsági szakértők segítségével, valamint a veszélybe került rendszerek helyreállítása is megkezdődött. A hackerek hozzáférhettek a felhasználók nevéhez, e-mail címéhez és titkos jelszavaikhoz is, így erősen ajánlott minden regisztrált tagnak módosítania a jelszavát a Ubisoft honlapján.

A biztonság kedvéért a Uplay-es jelszavainkat is változtassuk meg, bár az online szolgáltatás állítólag nem került veszélybe. Legalábbis most nem.

A franciák megnyugtattak mindenkit: a személyes bankkártyaadataink biztonságban vannak. További információkat erre találsz.

19.
19.
Bazsika B
Már megoldódott a probléma végre a haverjaimnak meg nekem is megjavult az AC3
18.
18.
Bazsika B
Bammeg akkor ezért nem látom AC3 Multiban hogy mennyik kreditem van és ezért nem tudok vásárolni. Na ez aztán a reklám a Watch Dogs-nak :)
17.
17.
Vopesz
Cserélnék én, ha tudnék...Rohadt uplay nem enged belépni, pedig tisztában vagyok a jelszavammal.
16.
16.
giga321
http://m.9gag.com/gag/a5dNXDr


Irónia.
15.
15.
msmester
A hekkerek nem leltek valami infót új játékkal kapcsolatban?
14.
14.
bodortamas1
Ez igazából semmi, ha igazán komoly hackerek támadnának csődbe vihetnék az egész játék ipart egy nap alatt, de szerencsére nincs okuk, hogy ezt tegyék, meg nekik fontosabb munkájuk van :)
13.
13.
Gombi90
Én is kaptam levelet, jelszó csere után meg is kértem haveromat, hogy nézze meg az accuntomat. Már egy hete Uplay indításnál kifagy a gép, és a support sincs a helyzet magaslatán.
11.
11.
Zombiekiller6
Kellett már ez nekik, túl tökéletesnek tűntek :D
10.
10.
dante92
Kedves Ubisoft!
Ha esetleg megtalálnák a hekkereket, kérem kérdezzék meg tőlük, mi az Uplay jelszavam mert elfelejtettem...
Köszönöm!
8.
8.
Raam989
Imádlak 21. század...
7.
7.
Birkazoli
"A franciák megnyugtattak mindenkit: a személyes bankkártyaadataink biztonságban vannak. " Megnyugtathatnának minket egy ingyen választható játékkal is. :D
6.
6.
Neo1989
Bizony én kaptam is tegnap esete egy szép levelet hogy ajánlót lecserélni accom passát, le is cseréltem. Eddig nálam minden rendben :)
5.
5.
Norbiii
Na, Chuck Norris........
3.
3.
Jared
Heee még jó hogy nem regiztem :-)
2.
2.
randall13
Hol tudom törölni az accom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...