Ingyen Assassin's Creed júliusban az Xbox Live-on

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Hír
Link másolása
Major Nelson saját Twitter-csatornáján jelentette be, hogy az Xbox Live Gold-előfizetői július közepén kapják meg ingyen az Assassin's Creed II-t a Games with Gold program keretében. Ez már tutibiztos.

Végre a Microsoft is észbe kapott, és hónapról hónapra ingyen játékokkal kedveskedik a Gold-előfizetők számára. Habár az első cím nem győzött meg minket, ám két hét múlva jönnek az igazi sikerjátékok.

Major Nelson bejelentette, hogy a Games with Gold akció következő címét, az Assassin's Creed II-t július 16-án tölthetik le a Gold-előfizetők térítésmentesen az Xbox Live-ről. Az elmúlt napokban kisebb zavar dúlt a cég kommunikációjában, ám a dátum végre bizonyosságot nyert.

Ezio első kalandja után pedig a Halo 3 következik.

37.
37.
leviske
Már hirtelen a szívemhez kaptam, hogy ingyen megkaptam volna pár évvel később. De így sokat nem ér, aki goldra látja értelmét előfizetni, az tuti megvette már, ha játszani akart vele.
36.
36.
NECROSMOKE
Akkor nem teljesen ingyien van, mert goldos kell, hogy legyel. Akar a playstation pkus.
35.
35.
supair
#33: Így van.
Egyensúlyt kéne tartaniuk.Szerintem mindkét konzol a szolgáltatásaikkal együtt egy szinten van.
A játék örömét biztosítják nekünk.Ennyi a lényeg!Mi játszunk, Ők keresnek.
Gondolom ebben a nagy kavalkádban ami jelen pillanatban is dúl, a Gamekapocs is kapkodja csak a fejét.Ne ítéljük el ezért őket.
34.
34.
trion96
#33: Na ez jó cikk amit belinkeltél. :)
33.
33.
ZsupiDav
#30: Teljes mértékig egyet értek, viszont egy "független" oldaltól elvárható lenne egy ilyen és hasonló cikknél, hogy legalább megemlítse a konkurencia hasonló jellegű szolgáltatásait. Példaként az általam oly sokat kritizált GS-t hoznám fel, ahonnan ebben a generációban rengeteg olvasót üldöztek el az elfogult Microsoft szponzorálta híreikkel. Én úgy tapasztalom, hogy hasonló helyzet kezd itt is kialakulni...

Szóval az említett hír:
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-2-ingyenes-lesz-az-xbox-live-on.html
Ennyit az objektív írásokról.
32.
32.
Yagami Light
#19: Nekem is ez a második a kedvencem. A többivel is játszottam, de azok már nem tetszettek annyira. Ettől függetlenül egy jó sorozatnak tartom.
31.
31.
givi6
Ez azért elég jó, akármit mond a sok Sony fan ;)
30.
30.
laslowindu
Szerintem meg mind a Gold mind a PS Plus remek akciókat kínál az előfizetőinek, van miből válogatni és nem marad játék nélkül egyik konzol tulajdonos sem :) mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.. És hát a játék a lényeg ha már egyszer vettünk egy x360-at vagy egy ps3-mat. Talán azért hírezik ennyire mert ezt a "Games with Gold" akciót hivatalosan csak 2 nappal ezelőtt indították.
29.
29.
Yami
Ezek az ingynes játékok végleg az accountodhoz kötődnek mintha megvásároltad volna őket, szóval ha lejár a Gold-od akkor is játszhatsz velük. Aki mást mond az hazudik.

Amúgy most nagy leárazások vannak Live-on.
500Ft-ért van Crysis, Red Alert 3, Mass Effect...
Illetve vannak minden nap változó leárazások is. Eddig volt Assassin's Creed 3, Borderlands 2, Max Payne 3, Far Cry 3, Lego Batman 2, Lego Lord of the Rings...stb és mindezek 990 és 1990Ft közötti áron.
28.
28.
ZsupiDav
#18: Csak tudod az a gond, hogy itt a GK-n nincs hírértéke a PS+ előfizetéssel rendelkező játékosok által letölthető játékoknak, így sokan csak ezekből a hozzászólásokból tudnak róla, hogy a konkurenciánál van ilyen is.

A GK-tól pedig csak azt szeretném megkérdezni, hogy akkor mostantól mi, PlayStation tulajdonosok is kapunk híreket a PS+ akciókról, vagy mint eddig, ez után is lesz*rtok minket és csak a Microsoft hiper-szuper akcióiról híreztek. Mondjuk itt annyi a hír lényege, hogy megkapják az AC2-t a 360 tulajdonosok, de arról nem volt hír, hogy a konkurenciánál most is három, ettől jóval nívósabb cím volt ingyenes és az információk (amiket persze nem itt szereztem) alapján a következő hónap még jobb lesz. Szóval várható hasonló a PS+ felhasználók számára, vagy egy kicsit átköltve egy általatok nagyra becsült ember szavait: Akit Sony-s hírek is érdekelnek, azoknak van egy másik lehetőségük... látogassanak más oldalt.
27.
27.
eximmice
#25: Nagyon mellé trafáltál barátom,mert én pont nem az egyszerű ember kategória vagyok,de hát nem neked fogom ezt bizonygatni..pláne nem itt.Vagy ha esetleg a gémer társadalomra értetted az sem állja meg a helyét,mivel az ac-ekkel nem az egyeszerű emberek játszanak többnyire.

Évente megjelenő hulladék?Te miről beszélsz??Hulladék?El sem tudod képzelni,hogy abban a "hulladékban" mennyi meló van fejenként és ez csak a technikai része a dolognak...TE VAGY az egyszerű ember aki nem játszott ezekszerint a játékkal és gőzöd nincs,hogy mi is ez az univerzum,ha még ingyen se kéne...és még te nevezel másokat egyszerűnek...gratulálok :)
És mégis miből van eleged? Valaki tán kényerít erőszakkal,hogy vedd meg ezt a terméket,vagy mi!?
26.
26.
simon 555
#25: Attól mert valami évente jön, még lehet jó. Nem feltétlen kell rossznak lennie.
Gondolom játszani nem játszottál vele...
25.
25.
AkosDK
#16 Baratom ha nem csak okoskodnal a magad egyszeru modjan akkor rajottel volna hogy nekem nem magaval a jatekkal van gondom.az evente megjeleno hulladekon amit csak azert adnak ki mert tudjak hogy a magadfajta egyszeru emberkek ugyis megveszik minden evben..na nekem az ilyen jatekokbol van elegem...es meg akkor sem kellenenek ha ingyen adnak...ennyi
24.
24.
Csoki80
Szerintem jó játék az indító is én el vagyok vele, s kifejezettem nem örülnék, ha bf3 lenne a címek közt.
Amúgy ha valakinek van egy kis esze vesz egy éves gold kódot szerintem 8 10 körül már lehet kapni, én egy havit szoktam néha 1000-1400 közt, mikor mennyiért kapok.
21.
21.
simon 555
#2: Még mindig nem tart ott mint a COD meg a BF...
Itt legalább próbálnak megújulni évről évre.
19.
19.
Unknown
#4: Ez a sorozat kezd már tönkremenni, engem sem érdekelt a 3-as de a 2 és a brotherhood a legjobb AC játékok.
18.
18.
supair
A Defense Grid egész kellemes.
Most húztam le pár órája.
Meglátjuk nálunk milyen lesz az éves termés.Hisz még a legelején vagyunk.
Úgyhogy remélem nem kell megint egy csokor "a ps pluss-on ez meg az van" hozzászólást olvasgatnom.
17.
17.
Faszi
Szemétbe való az összes Assassins Creed de azért potyán jöhet xD
16.
16.
eximmice
#3: Alig 2 órája regeltél barátom...de rosszul nyitsz:D Nekem sem tetszik rengeteg játék amiért sokak úgy odavannak.Mégsem írogatom le mindenhová,hogy az egy szar..Nem a játék szar,csupán nem a te játékod!Nagy különbség..
15.
15.
#6: Nem, csak olyan játékok, amit PS Plus előfizetőként kapok:

Battlefield 3, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, XCOM: Enemy Unknown, Mass Effect 3. The Cave, stb.

Ez csak néhány cím, mind egy éven belüli játék, kivéve a BF3. Ez mind volt már PS Pluson.

Van különbség, úgy érzem.
10.
10.
adam6751
#3: És? Ki a f@szt érdekel hogy neked mi kéne?
9.
9.
ShankOne
#3: Tipikus troll egyén. Ha valamit nem szeretsz, akkor miért mész oda a hírhez és fikázod le? Nem értem. A 2 volt szerintem a legjobb rész. Utána már jön a lejtő.
8.
8.
Lacee.
#3: Akkor menjél vissza fifázni. Nem azért, hogy védjem a sorozatot, mert már én is utálom, de a második rész egy rohadt jó játék és nem olyan sorozatgyártott sz@r, mint a 3 vagy a Revelations.
6.
6.
watto
Nektek aztán semmi se jó ... mit akartok? GTA V-öt ingyen ? -.-
5.
5.
Lacee.
Akit érdekel szerintem már megvette, öt éves már a játék, szerintem olcsóbban lehet megvenni boltban mint amennyi a gold(nem tudom mennyi) és úgy ráadásul örökre a tiéd lesz. A dlc-ket meg gondolom nem teszik ingyenessé a játékkal együtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...