Változások előtt áll a SimCity

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Maxis állítólag puhatolózik a játékosoknál, egy kérdőív segítségével próbálnak választ kapni arra, hogy mik lennének azok a funkciók, amiket szívesen viszontlátnának a városépítős címben. Esélyes a hivatalos offline mód is.

A SimCity rajongó bizakodhatnak, állítólag a Maxis egy olyan frissítése(ke)n dolgozik, melyben a rég várt funkciókat kapnák meg a játékosok. Offline mód, terraformálás, városok méretének növelése - szóval minden olyan finomság, ami a félresikerült megjelenéskor hiányzott.

Egy Reddit-felhasználó osztotta meg a nagyközönséggel azt a kérdőívet, amit a Maxistől kapott. A stúdió a potenciális újdonságokat szedte csoportba és bocsájtotta szavazásra a hardcore rajongók előtt. Kétségtelen, hogy a Classic módra keresztelt funkciónak sokan örülnek majd: ez lenne a hivatalos offline mód, azaz internetkapcsolat nélkül építkezhetnénk benne, akár csalások alkalmazásával is.

S ez még nem minden! A további elemek egy része jó eséllyel megvalósulhat: guildek, metrók, buszsávok, híd- és aluljáró-készítő eszköz. egyedi út- és városnevek, egyirányú utak, online események, rajongói tartalmak megosztásának lehetősége, nagyobb városok, terraformálás, kooperatív mód, importálás a The Simsből, katonai létesítmények, bűnszövetkezet-menedzsment, kulturális kiegészítése (pl. múzeumok) stb.

Az biztos, hogy ráfér némi vérfrissítés a SimCityre.

25.
25.
szinkron
Aki a boltban nem lop, ne lopjon szoftvert se. Ótvar dolog a warez.
22.
22.
abydos
#18: A SimCity nem lehúzás, egy újraépített játék. Nem bűn, ha valaminek a befejezésére nem maradt idő.
Amúgy Maxis, de ne zavarjon.
A Ps3-at feltörték már rég. Nekem is volt.
18.
18.
SanAndriska
Kedves Uraim!
Hátrébb az agarakkal! Úgy vélem nem kéne személyeskednünk.
MadDragonnal viszont egyet értek abban, hogy egy olyan funkció, ami az elődnek egy jól bevált eleme volt, bűn kihagyni a folytatásból, és tényleg lehúzás, ha ezt külön dlc-ben adják ki.
Az EA és a Maxim pedig nem a mi igényeinkre, hanem a sajátjaikra figyelnek, és látták hogy a számok nem hozzák azt, amit szeretnének. Ez ilyen egyszerű szerintem.

A pénzhajhászásra utaló másik jel, hogy nem tudták rendesen felkészíteni a szervereket a megjelenésre, de nem halasztották el azt. Ez nálam nem minőségre utal sajnos, pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak és szeretném ha sikeres lenne.

A torrent kérdés: Bár ebben nem vagyok jól informált, de a ps3-at nem törték fel, mégis drágább egy játék mint pc-re. Javítsatok ki ha hiba van a képletemben. :D
16.
16.
K.Bandi
Amúgy igaza van nem tudom nevű felhasználónak, ez egy nagyon jó játék, és ezt csak az tudhatja aki megvette, és nem azok akiknek az anyuci nem fizeti ki a játékocskát!!!!!!!!!!!! -.-
5.
5.
MadDragon
Hű, de rühellem, mikor egy folytatásban kevesebb funkció van, mint az elődjében(de majd DLC-ben megkaphatod!). :P
4.
4.
Moltes
#1: Ezzaz :D feltortek a jatekot es ok meg offline funkciot akarnak :D
3.
3.
AmreyP
Célt tegyenek bele! Pár óra után mikor felhúzol mindent unalomba csap át az épitkezés :-S
2.
2.
TrojaiPF
Felőlem minden maradhat a régi, csak egy kell: NAGYOBB VÁROSOK!
1.
1.
KeXxX
Már van hozzá tört verzió. Elég ügyesen oldották meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...