PC-re is jön a Naruto Ultimate Ninja Storm 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai bejelentette, hogy idén télen érkezik a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst, azaz a játék bővített változata. A legnagyobb meglepetés, hogy a csomag számítógépeken is tiszteletét teszi.

A Namco Bandai bejelentette a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burstöt. Az új tartalommal kibővített verzióban átdolgozott átvezető jelenetek, 100 új küldetés és 38 DLC kap helyet, nem beszélve Kabuto Sage-ről, az új játszható karakterről sem. Most bizonyára letargiába estek az alapjáték tulajdonosai, megijedni nem kell, elvégre minden extra tartalom elérhető lesz a számukra is.

A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst az év végén érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és - dobpergés - PC-re is. Ha jól emlékszünk, ez lesz az első Naruto-cím számítógépekre. Ezt is megéltük! Köszönjük, DON GONDOCS!

44.
44.
zsolti-02
Fúú dejó végre pc-re is
43.
43.
verginiuss
Kedves 8. kommentelő. Nem értem hogy miért kell a 4 edo kage?Mert a story addig tart ameddig Tobit le nem győzik. Spoiler: Naruto és Kurama egyességet kötött és Naruto kitudja használni Kurama teljes erejét.SPOILER VÉGE
Naruto megküzdött a 7bijjuval utána Tobival aki eltünt.
42.
42.
equinox42
Nem ismerem a Narutot, de szinkronban emlegetik a Dragon Ball-al. Szóval remélem majd abból is jön egy ilyen verzió pcre. Ja kifogom ezt próbálni.
41.
41.
Bl4nco
#40: de számomra ez akk is hihetetlen főleg h a namco asszem csak konzolra ad ki de akkor úgy néz ki átállnak ők is multiplatformra
40.
40.
Adamknight
#39: Mivel hivatalosan is bejelentették, hogy jön PC-re is, így a kommented értelmetlen....
39.
39.
Bl4nco
én kizártnak tartom h jön pcre
36.
36.
PrimYaz00
#18: remélem, hogy azt a storyt is javítani fogják... kisame 1. halála szánalmas volt (bee nem tudta volna legyőzni + nem volt 2 lariat), konannak nem voltak képesek beletenni ultimatenak vagy csak videóba a papírtengert, ami az egyik leglátványosabb támadás volt a sorozatban, kinkaku nem ment át kyubi formába + nem játszható, szóval tele van hibákkal, én azért se vettem meg, talán most javítanak mást is, és kabuto ilyen ízelítő volt.
35.
35.
PrimYaz00
#11: hát attól függ mikor láttad, a mortal már 1 fél éve ott volt, onnan jöttek rá elsőnek, hogy jön pcre, azután csak a halo 3ról tudok, de azt a gyorsan cáfolták :/
28.
28.
Dreadlox
#16: szerintem nem egy nagy eresztés, van benne vér meg csöcsök... sok pc-s játékba találni, ha meg igazi hack and slash kell akkor ott a dmc 3-4
27.
27.
Naridar
A 3. résszel még nem játszottam, de a 2. egész jó volt, 3D-s verekedős játékból amúgy sincs sok minőségi darab. De ugyanakkor egy szám a cikkben kissé megdobta a vérnyomásomat: harmincnyolc DLC?! Ez komoly?! Pedig még csak nem is a Capcom fejlesztette.
23.
23.
Dreadlox
végre benött a fejük lágya a verekedős játékok készítőinek, hogy nem csak konzolon van igény ilyen játékokra^^
22.
22.
gamerman15
Hála az égnek.MK és a Naruto Ultimate Ninja Storm 3. El leszek egy ideig :D
Azért kicsit Spoileres a videó(az animéhez viszonyítva),de nagyon epic!!
21.
21.
Adamknight
Várjuk ezt is :D. És igen, pár hónapja már volt hír itt a gamekapocson, hogy lehet megjelenik PC-re, de eddig még nem kaptunk róla hivatalos megerősítést :).
20.
20.
eximmice
Örülök a hírnek,de már már kezd bennem lassan megfogalmazódni egy kérdés:Mi a lóf*sznak vettem konzolt?:) Lassan mindent kiadnak.De ez is a pénzről szól lassan vége a ennek a gennek ezért még a régebbi címekről lehúznak egy kis pénzt!Persze örülünk neki,de ez tényleg nem azért van mert jófejek :)
18.
18.
NinjaNorb
király végre élvezhetik a pc gamerek is már az alapban is jó hosszú volt a sztori mode és ahogy látom kap 1 elég jó kiegészítést :D
17.
17.
Trapyd
#16: Ne szálljunk el nagyon!
16.
16.
Lorthirash
God of War kellene még pcre nekem
14.
14.
Starkiller89
DRAGON BALL KELL PC-RE ÉS AKKOR NEM KELL KONZOLT VENNEM! ENNYI A VÁGYAM SEMMI MÁS!
13.
13.
kanokanor
Először a Mortal Kombat, most meg ez. EZAZ! Egyre jobban kezdenek előre tőrni a konzolos játékok PC-re! :D
12.
12.
Trapyd
Mi a szösz? Visszahozzák PC re a verekedős játékokat? Nem ártana. Tavaly csak ez miatt a műfaj miatt vettem PS3 at + néhány exkluzív cím miatt. De jópár dolgot megkapunk PC re is és így már nem jelent olyan sokat számomra. Karma ne? Soul Caliburt passzoljátok még légyszíves!
11.
11.
nero66
Akkor ezek szerint csak én láttam a Steam adatbázisban, mikor kilinkelték h benne van a MK is. :D
10.
10.
giga321
WHAAAAAT ? Úristen ezt el sem hiszem. Az ultimate ninja storm 2 óta remegve imádkozok éjjelente, hogy jöjjön már egy normális Naruto game pc-re is. Fuck the mortal kombat. Ez kell nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...