Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.

Csoszogó hullák, vérszívó bestiák, fertőzött emberek. Nem tudjuk, hogy valami titkos összeesküvés miatt-e, vagy esetleg egy fertőző kór támadta meg a bloggereinket, de a heti kedvenc témátok az élőholtak voltak.

The Last of Us: A játéknak talán csak egy baja van, mégpedig az, hogy csak a PS3 tulajdonosok élvezhetik. Deviques a szerencsések közé tartozik, a mi szerencsénk pedig az, hogy le is írja, mit gondolt a játékról. Vigyázat, komoly spoilereket tartalmaz!

Resident Evil: Ki ne ismerné ezt a sorozatot, hiszen szinte minden évben kapunk egy jobb vagy rosszabb epizódot. Gora rengeteg retro blogot írt, így nem csoda, hogy az első három rész is sorra került nála.

Zombi túlélő kézikönyv: Max Brooks regénye bár az amerikai piacnak szól elsősorban, azonban itthon is komoly hasznát vehetjük, ha végül beüt a zombivész és a szomszéd átkopog egy kis agyért. Joker606 humoros kritikáját olvashatjátok a műről.

Mira Grant - Feed : Ez bizony nem beetetés, még egy zombis könyv. Két blogger harca egy megváltozott világban, 2039-ben. Meglepő, de a könyv nem a harcokra helyezi a hangsúlyt. További részleteket exonic blogjában találhattok.

Let Me In: Újból halottak, de ezúttal a vérszívó fajtából. A svéd John Ajvide Lindqvist író egy ember és egy vámpír kapcsolatról írt regényt, de hála az égnek nem Alkonyat minőségben. Bár készült belőle egy svéd film is, SLi az amerikai verziót mutatja be nekünk.

Duck Hunt: Ezek után nem csodálkoznánk, ha komoly harci kiképzésre szeretnétek elmenni, hogy felkészüljetek a harcra, de szerencsére Norbiii írásában bemutatott Duck Hunttal megtanulhattok a fegyverrel bánni.

A grafika fontossága: Végül hagyjuk el a holtak birodalmát és gondolkozzunk el azon, hogy mi a fontosabb: a grafika vagy a játékélmény? Yanez írása erről szól, de érdemes elolvasni a kommenteket is, hogy lássátok, a többiek mit gondolnak erről.

37 komment - szólj hozzá!