Új irányt vehet a Saints Row-sorozat

Augusztusban jelenik meg a Saints Row negyedik része, ami ugyan pontot tesz az eddig görgetett történet végére, a fejlesztők mégis remélik, hogy jöhet a folytatás. Csak az már valami más lesz.

Scott Phillips, a Volition dizájnere a Game Reactornak beszélt arról, hogy a Saints Row-sorozat folytatása esetén új irányt vehet a cím. Persze bejelentéssel még nem szolgálhatnak a srácok, abban viszont nagyon bíznak, hogy az eddig görgetett történetet lezáró negyedik rész nem az utolsó Saints Row-játék lesz.

"A Saints Row 4-et mindenképpen a főhős és a Saints történetének végének szánjuk, szóval ha lesznek még Saints Row-játékok, - és tudod, reméljük, hogy lesznek, ahogy azt is, hogy rajongók is - akkor valószínűleg új irányban folytatódnak" - hangzott el az ominózus kijelentés, de konkrétabb részleteket már nem hallottunk.

A folytatásra amúgy jó esély van: a Saints Row 4 augusztus 23-án jelenik meg a Deep Silver szárnyai alatt, és a kiadó valószínűleg nem azért vette meg a címet a becsődölt THQ-tól, hogy azonnal eltemesse.

16 komment - szólj hozzá!