Átnevezhetik az OZombie-t

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 9.
  • Hír
Link másolása
American McGee átnevezné az OZombie-t, mert a játék címe szerinte zavaros, és úgy néz ki, a korábbi tervekkel ellentétben az Alice megfilmesítési jogaiért is külön Kickstarter-kampány indulhat.

Frissült az OZombie Kickstarter-oldala, American McGee új tervekkel állt elő a projekt kapcsán: a rajongók visszajelzéseitől függően változtatná meg a játék címét, illetve az Alice-film finanszírozásába is külön csatornán vágna bele.

McGee szerint az OZombie (ejtsd: Oz-zombie) elnevezés túlságosan zavaros, ezért a Spicy Horse új címet akar adni a játéknak. Természetesen várják a játékosok és a támogatók ötleteit is, McGee egyedüli kikötése az, hogy az American McGee's Oz címet ne erőltessék, hiszen az egy korábbi projekt nyomán az Atari tulajdonában van.

A másik lényeges változtatás az Alice-film finanszírozását érinti. McGee a múlt héten jelentette be, hogy megállapodott az EA-féle Alice-játékok megfilmesítései jogait birtokló Collision Entertainmenttel. Az egész estés filmhez a Spicy Horse 500 ezer dollárért kapná meg a jogokat, 100 ezer dollárért pedig elővételi jogot szerezhetne rájuk, és animációs kisfilmeket készíthetne velük.

McGee az utóbbi pénzmagot akarta összekaparni az OZombie Kickstarter-kampányának stretch goaljaként, végül azonban úgy határozott, visszakozik, és most azt fontolgatja, inkább külön finanszírozási kampányt indít az Alice megfilmesítéséért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...