Metro: Last Light - a jövő héten jön a Faction Pack

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 10.
  • Letöltés
Link másolása
A 4A Games bejelentette, hogy a jövő hét folyamán startol el a Metro: Last Light első nagyobb DLC-je, amely három új single player küldetéssel bővíti a felhozatalt. Természetesen a földalatti frakciókkal a célkeresztben.

Idézünk a sajtóközleményből:

"A Faction Pack összesen 3 eredeti egyjátékos küldetést tartalmaz, mindegyik a háború más oldalán álló fél szerepébe röpítve a játékost. A Faction Pack a Metro 2033 néhány klasszikus helyszínére dobja vissza a játékost, új fegyverekkel, visszatér bennük egy tényleg brutálisan durva mutáns ellenfél és 3 eltérő játékmeneti kihívás is szerepel bennük…

  • A játékosnak a Vörösök különleges mesterlövészegységének tagjaként kell egy erősen őrzött Reich Állomásra beszivárogni. Mindezt éjjel, egy halálos radiaktív vihar kellős közepén…
  •  …mielőtt a frontvonalat megvédené egy nehéztüzér a Reich szerepében, a Metro-ban található legpusztítóbb fegyverek segítségével.
  • Végül pedig a játékos egy Polis rohamosztagos szerepében kap kiképzést, melynek során a hatalmas Könyvtár-komplexumot kell kegytárgyakért és ereklyékért átkutatni. A talált értékeket munícióra lehet cserélni, a filterekkel és radioaktív ruhával pedig egyre mélyebbre merülhet a Könyvtár gyomrába. Ajánlatos fáklyákat gyújtani az út során, hogy ezek segítségével tájékozódva gyorsan visszajuthass az állomás biztonságos zónájába, mielőtt elfogyna az oxigén…


A Faction Pack az első a Metro: Last Light-hoz érkező kiegészítők sorában, melyekből összesen 4 érkezik majd. Külön is megvásárolható tartalom, de Season Pass segítségével kedvezőbb áron lehet a négy kiegészítőhöz hozzájutni. A Season Pass vásárlók egy különleges fegyvert is kapnak ajándékba, az Abzats névre hallgató őrületet.

A következő 3 kiegészítő csomag tartalmáról is lehullott a lepel:

  • A Tower Pack egyedülálló mód Metro mesterlövészek számára. A kihívás alapú játékmódhoz Online Ranglisták tartoznak, ahogy a játékosok A Torony néven ismert harci szimulátor lépcsőin küzdik magukat feljebb és feljebb.
  • A Developer Pack egy teljesen felszerelt céllövölde, MI Aréna és Metro Múzeum zónákra oszlik…és egy plusz egyjátékos küldetést a Pók Hálóját tartalmazza. Ebben néhány új eszközt próbálhat ki a játékos a pókokkal fertőzött zóna gyors megtisztítására.
  • Utoljára pedig a Chronicles Pack olyan egyjátékos sztoriküldetéseket tartalmaz, melyben a játékos az eredeti játék mellékszereplőinek bőrébe bújhat. Pavel, Khan és Anna története Artyom kalandját egészíti ki és jobban kiteljesíti a mellékszereplők karaktereit."


A Faction Pack július 16-án jelenik meg PC-n és Xbox Live-on, július 17-én pedig az európai PSN-en is. Ára 400 MS pont, vagy 4,99 euró. De Season Passt is válhatunk a Metro Last: Lighthoz 1200 MS pontért vagy 14,99 euróért.

16.
16.
Jackie Estacado
Én most vettem meg a Season Passt, remélem nem 1 órás dlcket fog tartalmazni.
6.
6.
Pasallusz
40ezer Pc verzió 160ezer PS3 és 180ezer Xbox360 , nem nagy számok, azért ettől többet vártam
3.
3.
KeXxX
király lesz! végre a jó játékokhoz is jönnek sztori dlc-k.
2.
2.
metercsiken
Az alap játék nagyon tetszik( az elején tartok )!
Szerintem az eladási listán elöl lenne a helye, de sajnos még a 10-be sincs( angol lista ) ahogy látom!
Ezek a DLC-k is biztos jók, bár nekem elég( amúgy sem jutok hozzá )a szimpla sztori! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...