Brit toplista: The Last of Us, The Last of Us

A változatosság kedvééért a briteknél megint a The Last of Us fogy legjobban, persze az uborkaszezon kellős közepén aligha meglepő, hogy a nép az aktuális slágercímet keresi a leginkább.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
Megérdemli! Az ilyen játákok miatt vagyok hajlandó elviselni a PS3 kontrollerét.

#11: Ha jól emlékszem, akkor a Naughty Dog azt nyilatkozta, hogy csak ez az egy rész lesz ebből a játékból. De persze a pénz ezen is változtathat.
#21
#20: Jónak jó játékok, de korántsem tökéletesek.
#20
#19: A Naughty Dog címekkel nem lehet elfogult az ember, mert azok simán tökéletesek és nem az, hogy szarok, de valakinek tetszik és elfogult vele!!!
#19
#18: Azt észre vettük hogy örülsz neki mivel olyan elfogult vagy vele hogy az hihetetlen.
#17
#12: Egy 2 évvel ezelőtti cikkben azt olvastam, hogy 2000-szer erősebb hardverek kellenek az élet ábrázolásához és már az első pl RAM óta több 100 000-rel erősebbek vannak mostanság. És nem a pontos, valósággal egyező textúrákra gondoltam, hanem ha ránéz valaki, akkor azt érezze, hogy filmet nézek vagy ilyesmi. Érted...
#15
NorbiiiModerátor
Hoppá. Harmadik helyen egy Nintendo-s cím! Éljen a Nintendo. :) A Last of Us még mindig vezet ha jól látom, és szerintem még fog is egy darabig.
#14
A 10. helyen hogy-hogy ott van az Aliens:CM !?
Vagy még sem annyira rossz( csak hallottam, olvastam, hogy az ), vagy sokan nem tájékozódnak mielőtt valamit megvesznek..... !?
A God of War-t pedig én azért előrébb várnám. : )
#13
#11: Én is telllllllllllljes mértékig egyetértenék csak hogy ott van egy Splinter Cell...

Örülök de egy nagy cím se jön ilyenkor... Na majd az Ubi szezonba!
(Mármint Ubisoft!)
#12
#11: Mire elérjük azt a generációt amiről te beszélsz...meg vársz addigra már belőled por se lesz...Tehát bocs,hogy tőlem tudod meg,de meghalsz addigra :D Másrészt,ha még túl is élnéd olyan kurva öreg lennél hogy annak is örülnél,hogy látsz az orrodig..amúgy tudom sokan azt hiszik,hogy ők nagyon nagy gamerek,hogy még 60 évesen is nyúzni fogják a címeket..de nagy részt ez a szám nagyon nagyon ritka...se időőd se erőd nem lesz az ilyesmire..Meg amúgy is az emberek változnak!
#11
Telllllllllllllllllllllllllllllllllllllljes mértékben egyértelmű, hogy a GTA V-ig neki KELL vezetni a listát!!! Nagyon várom már, hogy mit hoznak ki a PS4-ből! (Lehet, hogy a 8. generáció végén már nem fogjuk tudni, hogy ez most valóság, vagy csak egy játék, bár már a TLoU is elfeledteti velem néha, hogy játék, hát akkor majd a 3!!!)
#10
Naughty Gog letarol mindenkit ;) megérdemlik
Bele se merek gondolni milyen brutális munkát fognak végezni a ps4en :D
#9
#6: Akkor legközelebb simán leírhatnád, hogy milyen klassz játék. Nem vagyok gondolatolvasó.
#8
#7: Na, ez meg a másik :D
#7
nem is tudtam hogy brittaniába mindenkinek ps3-a van:D
#6
#5: Csak képletesen értettem hogy szemléltessem milyen klassz játék.... -.-
#5
Olyan éleslogikájú emberek vannak de komolyan :D Szeptemberig nem jön ki egy game sem ezért szép hogy hónapokig a legutolsó játék vezet egy listát. Azt viszont nem értem hogy mi közünk van a brit toplistához. Ha kijön a GTA V akkor az évekig vezetni fogja, ha azt vesszük alapul hogy még a IV is fent van a listán ami már jóindulattal 6 éves játék, a GTA V nézettsége pedig a plafont verdesi, pedig egy hete sincs fent.
#4
#3: Splinter Cell Blacklist