Leállították az OZombie Kickstarter-kampányát

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 15.
  • Hír
Link másolása
Mi sem tudjuk követni American McGee-t, most éppen úgy döntött, lelövi az OZombie Kickstarter-kampányát, és inkább indít egyet az Alice filmes jogaiért. Az OZombie sorsa bizonytalan.

American McGee bejelentette, hogy leállítja az OZombie Kickstarter-kampányát. A döntés oka, hogy a Kickstarteren párhuzamosan nem lehet több gyűjtést indítani, márpedig ő mindenképpen szeretne egy másikat is, hogy megszerezze az Alice-film jogait a Collision Entertainmenttől egy animációs sorozat kedvéért.

McGee szerint Óz-kampányt bármikor lehet indítani a jövőben, az Alice-lehetőséget viszont most kell kihasználni: mint ismert, a Collision azt ajánlotta fel a dizájnernek, hogy 500 ezer dollárért átadja az összes filmjogot, vagy évi 100 ezer dollárért a rendelkezésére bocsátja azokat.

Arról nem szólt a fáma, hogy McGee mihez kezdene az OZombie-val, az sem derült ki, hogy mennyire ítéli sikeresnek, hogy a projekthez szükséges 950 ezer dollárból összesen 141 ezret sikerült összegyűjteni egy hónap alatt.

7.
7.
HerodPK
úgy van csak sikeres kampány eseteben vonjak le az összeget, ezert ha tuti bukta valami nyugaton sózz oda 10k $ :DD Amúgy anno még a THQ projektre adtam volna pénzt és ugye az törölve lett :(( így nem vontak le semmit
6.
6.
Terawatt
#5: Ha jól tudom, csak a sikeres kampány után kerül utalásra az összeg.
5.
5.
Folti1985
Ilyenkor mi történik a már befizetett összegekkel ?
3.
3.
suresz
úgy érzem McGee elcseszi
1.
1.
Dreadlox
jaj de kár..... igazából lószart se tudtunk a projectről csak h a szokásos stílusba lesz zombiehent, ma már ez nem elég
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...