Ismét szóba került a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 18.
  • Hír
Link másolása
Michel Ancel ismét elejtett pár hírmorzsát a Beyond Good & Evil 2-ről. Naná, hogy nincs semmi konkrétum az ügyben, de legalább életben van a projekt és halad a beteljesülés felé. Mi pedig kitartóan várakozunk.

A Ubisoft hivatalosan még most sem jelentette be a Beyond Good & Evil 2-t, ennek ellenére nyílt titokként tekinthetünk Jade új kalandjára. Michel Ancel nemrégiben interjút adott az Eurogamernek, ahol kifejtette, a második rész egyfajta kibővítése az eredeti játéknak, mivel sokkal több város és bolygó lesz benne, mint az elődben.

A Ubisoft Montpellier már javában agyal a folytatáson, bár Ancel nem akar elhamarkodott ígéreteket tenni, mert akkor a rajongók csalódottak lennének. Elsőként csapatot kell építeniük, valamint rendbe szedni azokat az elemeket, amiken ideáig dolgoztak. Minden a gyorsaságuktól függ.

Ha az elkövetkezendő időkben nem hallanánk a játék felől, akkor se féljünk, mert a háttérben lázas munka folyik. Szerencsére a Ubisoft sem zárkózik el a második résztől: "rengeteg ember szeretné, hogy megcsináljuk a játékot".

A munkálatok már sokkal hamarabb elkezdődtek, bár akkor túl ambiciózusnak találták a projektet; a next-gen konzolok hajnalán elérkezett az idő, hogy a következő fokozatba kapcsoljanak. "Megvan a megfelelő csapat és megvannak a megfelelő eszközök." - fogalmazott Ancel.

Most komolyan, mindent bele fiúk, már épp itt az ideje! Az Eurogamer cikkéből az is kiderül, hogy a Beyond Good & Evil 2-t a következő évben jelenthetik be formálisan. 

17.
17.
aordog
Beyond Good a téma? Akkor jo:)
Szoval valami büzlik a hättérben ( nem..ez nem a fingom)
Nagyon nyújtva van ez a cím..és manapsäg ez nem jo.
Az kérdéses, hogy miért kell eröltetni ezt a címet?
Az elsö rész jo volt, szerintem ez csak egy hatalmas bukta lesz...legaläbb egy video...de így minek beszélni rola????
14.
14.
PrimYaz00
te jó ég mennyi bunkó egy rakáson... ez az oldal csak erről szól? amint ír valaki, akár segítséget kér, akár nem, meg kell találni a módját, hogy bele lehessen kötni ugye? nem mintha a kérdező normálisan válaszolt volna...
9.
9.
Split
#7: Kaptál választ, ott a link, de inkább szépen megrohadok...
8.
8.
#7: Persze kapsz, nesze :

Lesz@rjuk : )
7.
7.
gamerman15
#6: tudod mit.rohadj meg,szépen oké.
Csak egy szimpla választ akartam,a problémámra.
Képzeld utána néztem a dolgoknak és azért ide írtam mert Most Figyelj!! azt hittem itt vannak normális emberek,akik nem basznak le van valamilyen problémád valamilyen játékkal kapcsolatban.És nem mellesleg azért IDE írtam mert gondoltam "friss hír,biztos kapok hamar választ".De nem!!!
6.
6.
Split
#5: 8 megoldás a f*szt, csak már nem látok a pipától...
5.
5.
Split
#4: Remek helyet választottál erre! Nagyon szívesen folytatok diskurzust a Sleeping Dogsról egy Beyond Good & Evil 2-ről szóló cikk kommentjei között. Bevallom sokkal jobban örülök hogy ide írtál, mint mondjuk esetleg rákerestél volna a Google-ben (tudom, még nagyon új és kevesen hallottak róla), vagy arra kitalált fórum keretei között teszed fel az ominózus kérdést. De hogy miért szánom rá az időmet inkább a szarkasztikus kommentemre, miközben ennyi erővel már a problémádra is megoldást találhattam volna az interneten még számomra is rejtély! Talán éppen azért, hogy helyreálljon a világ egyensúlya, és a megfelelő kérdések a megfelelő helyekre kerüljenek a jövőben!

(nem mellesleg kevesebb mint 4 kattintásból eltaláltam ide, ahol nem kevesebb, mint 8 megoldást is kínálnak:

http://steamcommunity.com/app/202170/discussions/0/846945955291728645/?l=hungarian

próbáld meg valamelyiket)
4.
4.
gamerman15
Off kérdés,de nagyon fontos.
Segítséget kérnék a Sleeping Dogs-hoz.
miért van az ,hogy elindul a játék és ha egy új játékot akarok kezdeni akkor tölt tölt és lefagy.Pedig Steames.
segítsetek kérlek!
3.
3.
DON GONDOCS
Ha egyszer elis készül a játék abból nem lesz köszönet. Ahoz képest az Aliens CM, csak másod hegedűs lesz
2.
2.
shatterhand
Megnézném miből él az ürge. Vagy az ubi túl nagyvonalú vele kapcsolatban. De amennyire elhasalt az első elég magabiztos a dolgában. Ubi helyében már rég adtam volna egy max 3éves határidőt.
A végén kijön a játék, sikeres is lesz, de a pénzt tuti nem hozza vissza.
1.
1.
Azt, hogy eddig nem állt rendelkezésre megfelelő vas egyszerűen nevetséges kifogásnak tartom, pláne így a GTA-k árnyékában ( ha egy Elder Scrollst, STALKERT, FAR CRY-t meg lehetett csinálni ) akkor egy BGE esetében kizártnak tartom, hogy a fejlesztők inkompetenciáján kívül bármi is akadályt jelentene... : D

Ez a "javában agyalnak...", "elsőként csapatot kell építenünk..." és "rendbe szedni az elemeket..." nekem naaaaagyon DNF szindrómát sejtet a háttérben! Lehet hagyni kéne inkább az egészet a fenébe és nem tönkretenni egy legendát ! De ők tudják... ( Szerintem nem! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...