Készül a Dead Space-film

Úgy tűnik, az Electronic Arts megirigyelte a Ubisoft filmes törekvéseit, még be sem fejezte a Need for Speed-mozit, máris bejelentette, hogy a Dead Space-t is feldolgozza. Azért még messze van a premier.

Hiába tűnik úgy, hogy az EA jegelni akarja a Dead Space-sorozatot, azért fogunk hallani a cím felől a jövőben: a Comic-Conon hivatalosan is megerősítették, hogy készül a sorozat filmadaptációja.

A munkálatokat csak most kezdték el, jelenleg a forgatókönyvet írják, míg a kiadó azon fáradozik, hogy stúdiókat és tőkét szerezzen a projekthez. Ugyanakkor aggodalomra adhat okot, hogy a szkriptet az a Justin Marks írja, aki a Street Fighter: The Legend of Chun-Li történetét is összerakta, míg a társproducer Neal Moritz, az I Am Legend producere lesz.

Marks elmondta: a film nem marad 100 százalékosan hű a játékokhoz, a történet inkább a főszereplőre koncentrál majd. Hozzátette, hogy ellenkező esetben csak egy új Event Horizont vagy Alient csinálnának, márpedig azokat a filmeket már mindenki látta.

32 komment - szólj hozzá!