Bemutatták a World of Warcraft-film teaserét

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem, sajnos a teaser nem nyilvános, és úgy fest, nem is lesz az, így jobb híján csupán az a hír, hogy a San Diego-i Comic-Conon mutattak némi ízelítőt a World of Warcraft-filmből.

Nagy nap volt a tegnapi a Comic-Conon, a Legendary Pictures és a Warner Bros. levetítette az első teasert a World of Warcraft-filmből, ami hivatalosan a Warcraft címet kapta.

Az élőszereplős és CG-jelenetek elegyéből felépülő ízelítő Hellfire sivatagos vidékén játszódott, egy páncélos ember harcost láthatott benne a közönség, aki miután ledöntött egy potiont, megindult egy karddal egy jókora pörölyt lengető ork felé.

A Warcraftot Duncan Jones (Moon, Source Code) rendezi, a forgatás 2014 elején kezdődik. A Blizzard képviselője a Polygonnak azt mondta: nagyon várják, hogy többet is mutassanak a moziból, de az imént látott teasert nem adják majd ki valószínűleg.

17.
17.
Csoki80
#6: Azért jó lenne, ha a film a sorozatok közt lenne a III és a wow között nem ;-)
16.
16.
Lorthirash
és Nem lehet ezt vhol megnézni?
Abban én is egyetértek hogy jobb lett volna ha full a Blizzard csinálja bár sztem nem fogják hagyni hogy szar legyen az kizárt elvégre ez az ő projektjük.
14.
14.
biohazard rex
#11: Te vagy egy nagy Paradox!
12.
12.
Machiavelli
Tudni lehet hogy kik lesznek az élőszereplők közül a színészek?
11.
11.
goblinfing
WoW film de közbe Warcraft a neve..Paradox?
10.
10.
szinkron
Ennél jobb képet nem találtatok a cikkhez? Kínos.
8.
8.
Grekton
#7: Énis jobban örültem volna ha a Blizzard csinálja és az egész cgi ami olyan minőségű mint a kiegek elején a cinematic, így szerintem elcseszik.
7.
7.
norbi1989
Bízom benne, hogy nem szúrják el, mostanában a wow nagyon igénytelen szerintem, de remélem ez a film méltó lesz a világhoz. Bár jobban örültem volna egy blizzard féle 3 órás animációs warcraft filmnek.
6.
6.
Moltes
Huu jo lenne ha kiadnak azt a teasert :D imadom a warcraft sorozarot, es a world of warcraft sorozat is mind megvan es jatszok is vele. A mozi meg fantasztikus lenne.
4.
4.
tiazgriff
Állítólag elvettek minden kamerát és telefont, valamint az őrök figyelték az embereket.
2.
2.
fnonika
és hogy örültünk volna neki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...