A Darksiders fejlesztői a Ryse-on dolgoznak

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 22.
  • Hír
Link másolása
Miután az év elején a Crytek felvásárolta a Darksiders-sorozatról elhíresült Vigil Games csapatát, mára kiderül, hogy a srácok a Ryse: Son of Rome munkálataiba segítenek bele. Egyelőre talonban van a Darksiders III.

A Vigil Games sokáig nem talált otthonra a THQ csődje után, majd az év elején a Crytek felvásárolta őket és Crytek USA néven folytatják pályafutásukat. A Siliconera információi szerint a Darksiders-játékokat készítő brigád nem ül ölbe tett kézzel, hanem besegít az Xbox One-ra készülő Ryse: Son of Rome munkálataiba.

A Crytek USA csapata nagyjából harminc embert tesz ki, rengeteg ötletük van a jövőre nézve, s az is biztosra vehető, hogy már a következő saját játékukon dolgoznak, de ebben a pillanatban még nem tudunk konkrétumokkal szolgálni.

A Darksiders III nincs veszve.

4.
4.
GhostDog24
#3 Valahogy úgy érzem h ez a sorozat is úgy fog folytatódni mint a HL3... tudjuk h jön de hogy mikor....
3.
3.
GhostDog24
Darksiders-t a nordic games vette meg de nem ők fogják fejleszteni... elvileg az eredeti csapatnak fogják adni... elvileg. Úgyhogy valszeg csak az eladási jog kellet nekik.
2.
2.
wiesztdani
Én úgy tudom, hogy csak a fejlesztő csapatot vette meg a Crytek, a Darksiders játékok jogait a Nordic Games vásárolta meg. Vagy Ők csak a játék kiadói lesznek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...