Clementine visszatér a The Walking Deadbe

Vártuk már nagyon a Telltale Games bejelentéseit a Comic-Conon, s nem is kellett csalódnunk. A The Walking Dead-kalandjáték második évadában visszatér a kislány, Clementine, ahogyan mások is.

A Telltale Games illetékesei a San Diego-i Comic-Conon megerősítették, hogy Clementine "minden bizonnyal része lesz" a The Walking Dead-kalandjáték második évadának, ahogyan sok más visszatérő karakter is, akiknek sorsa még tisztázatlan. 

A rendezvényen egy teaser kép is feltűnt, amin Clementine-t láthattuk egy másik, ismeretlen gyermek társaságában. A további szereplőkről annyit, hogy Kenny sorsa még nem dőlt el, annyi bizonyos, hogy az első évad mentéseit importálhatjuk a folytatásba, ahogyan a 400 Days DLC-jét is. Természetesen önálló történetet kapunk a pénzünkért, de egyre valószínűbb, hogy a régi szereplők közül sokan visszatérnek - minimum vendégszereplőként. Persze a halott hősök nem támadnak fel.

A széria atyja, Robert Kirkman ezúttal is közreműködik a Telltale-es arcokkal. Lee és Clementine párbeszéde az első évad végén nagyban befolyásolja a folytatást.

A második széria várhatóan ősszel érkezik szinte minden létező platformra.

31 komment - szólj hozzá!