Frissítve: Készül a Gran Turismo-film?

A Hollywoodból szállingózó pletykák szerint a Sony Pictures már megkereste tervével Mike De Luca és Dana Brunetti producereket. Miért is? Állítólag a gyártó egy mozifilmet szeretne a Gran Turismo alapján.

A TheWrap magazin névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy Gran Turismo-mozifilm már előkészületi stádiumban van. A névtelenségbe burkolózó szivárogtató szerint a Sony Pictures már producereket is talált a filmhez: a jövőre bemutatkozó Fifty Shades of Grey-ről elhíresült Mike De Luca és Dana Brunetti bábáskodhatna a projekt felett.

A két producer olyan filmeket egyengetett, mint az Amerika história X, vagy éppen a Social Network - A közösségi háló. A Sony az executive producer-szerepkörre Elizabeth Cantillont, DeVon Franklint és Hannah Minghellát jelölte. Igazából majd a rendező és író személyére leszünk kíváncsiak és arra, hogy mit hoznak ki a témából.

A Halálos iramok sikerei és a Need for Speed-mozi tudatában az autóversenyes moziknak igenis van létjogosultsága - kérdés, hogy a Gran Turismo nyugodt, letisztult körözgetései hogyan csapódnak le a filmen. Talán egy feltörekvő pilótáról szól a történet?

Update! A hír immáron hivatalossá vált: a Sony illetékese megerősítette, hogy valóban készül a Gran Turismo-film, de ennél többet sajnos nem árult el.

38 komment - szólj hozzá!