Két új The Sims 3-kiegésztő érkezik

Ha azt hitted, hogy a The Sims 4 közeledtével elapadnak majd a The Sims 3 bővítményei, akkor nagyon tévedsz. Ősszel jön a filmek világába kalauzoló Movie Stuff és a futurisztikus cuccokat tartalmazó Into the Future.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#19
Az oké, hogy a 2. részéből vettek a legtöbbet (20 millió) PC-re, ami szép kis teljesítmény, de most elmondanám a hibáit!

- Alig ha jobb kiegészítők.
- Meg olyan hibám volt, hogy azért nem indult el a játék, mert felpacheltem az utolsó kiegészítőt, amit megvettem és azt írta ki, hogy nincs ugyanazon frissítési szinten, mint az alap játék!!!!!!! Ez mi a fasz?
- Maga a játék nem valami élvezetes: Megcsinálom a családot 30 perc alatt, majd a házat 1,5 - 2 óra alatt és pár perc után beleunok, jó néha van kivétel, akkor kifullozom a képességeimet.
- A gyereknevetés borzasztó idegesítő és sajnos átvitték az AC3-ba is!!!
- A farkasember miatt vártam az egyik kiegészítőt, de retek ronda lett!!!
- Sokba kerül!!!

A gépem már jó ideje tönkrement és nem is nagyon akarok már vele játszani. Nem olyan buli, mint amikor a 2-ben a zombi és farkasember simem rappeltek. Ahhh régi szép idők! Itt meg csak kb. mindenkit megöltem vagy megcsaltam vagy be lezbítettem meg a bugok itt a legviccesebbek :DDD
#18
#16: Én imádom a zombi és szörny hentelős gameket, mindazonáltal hímnemű vagyok és felnőtt, mégis imádok játszani a Sims szériával. A játék célközönsége nem a kisebb korosztály, de nem is kizárólagosan a lányok, bár az tagadhatatlan, hogy tartalmilag a hölgyek számára preferálandóbb. Házat építeni se szeretek, csak imádom az ilyen alapos istenszimulátorokat.
#17
Szerintem jó kis kikapcsolódós játék. 6 éves korom óta játszom vele, megunhatatlan számomra. A negyedik részét is hihetetlenül várom. Kíváncsi vagyok újítanak-e végre, vagy még egyszer kiadják a 2. szériát.
#16
#15: olyanok ne értheti ka Sims lényegét akik mindig csak zombikat és szörnyeket öltek, nekem például a Sims1 volt az eslő számítógépes játékom,olyan 6-7 éves lehettem, és szerettem:,aztán jött a 2.része, ami fényévekkel különbözött az első részétől . azt is imádtam :) a 3al nem játszottam valamiért nem tetszett :/ de most már ne mtudnák leülni Simsezni, túl "idős" vagyok hozzá :) ezt a játékot kicsiknek, és lányoknak találták ki , és akik szeretnek házakat építeni :D
#14
#13: Hát igen, ez nem bug, csupán a valóság élethű szimulálása. :D
#13
#10: Ilyen bug felénk, a szomszéd faluban is sok van :DDD
#12
#11: Nyilván veszik is, azért nem dobnának piacra ennyi kiegészítőt hozzá, hogy mínuszban legyenek vele...
#11
utoljára a kettővel játszottam, ez mennyivel jobb? lehet többféle halálesetet csinálni?
Meg amúgy, mi ez a sok kiegészítő? Ezt veszi egyáltalán valaki? Vagy csak letöltik?
#10
#8: ez esetben pontosítok. erővel rávenném a felelősöket, hogy végezzenek magukon harakirit.

névtelenség: nekem nem volt instabilitási problémám. Voltak, persze, hogy szétmentek a mentések egy bug miatt, ami miatt a nejem végtelen gyereket szült nekem..
de nem olyan tragikus az eset.
#9
#7: Hááát, itt inkább MMO az elképzelhetőbb. Sima multi nehezebben. Talán a World Adventuresben láttam volna ilyesminek az értelmét.
#8
#5: Nekem tetszene egy multiplayer. Menő lenne, mint az OASIS a Ready Player One-ból, de nem olyan silány erkölcsi fertő, mint a Second Life.
Btw, a harakiri rituális öngyilkosság, azt te másokon nem végezheted el, mert az már gyilkosság :D
#7
#5: Multiplayer OPCIÓRÓL beszéltem, egy szóval nem mondtam, hogy MMO játékot akarnék.
#6
A 3. rész el kell ismerni tényleg a sorozat csúcsát jelentette. Istenemre mondom a sima alapjátékban TÖBB RPG elem volt, mint a ami AAA kategóriásnak nevezett népszerű rpg brancsban! Elgondolkodtató...

Két dolog viszont kiakaszt:
- A játék mindenféle patch és kieg.-el is borzasztó instabil! Egész konkrétan 2 hét alatt tropára mennek a mentések benne! Ha belegondolsz, hogy egy egyedi kéró megépítése csupán 1 hétbe telik ez igen-igen idegőrlő tud lenni!

- Pofátlanul kispórolják belőle az anyagot! Én személy szerint azt hittem, hogy a harmadik rész a második rész kiegjeinek összes funkciójával fog érkezni, erre meg BUM ugyanazok a kiegészítők jelentek meg! Komolyan! Komolyan?

Össz-vissz ha a kiegészítők miatt nem is fogom visszarakni a harmadik részt, de azért a 4.-re kíváncsi leszek.
#5
#4: Isten óvjon a Multiplayertől! Még csak az kell, hogy még egy SimCity féle állandó online kapcsolatot igénylő kreálmányt tegyenek le, és harakirit végzek el valakin az EA-től.
#4
#3: És tényleg, teljes 3D, bejárható város, a kiegészítők pedig megadtak hozzá mindent, nem nagyon lehetne már hova bővíteni, bár ha város helyett komplett ország vagy valami ilyesmi lenne, plusz ezt megspékelnék valami multiplayerrel, az elég komoly lenne. :D
#3
A 3. része szerintem egy bizonyos csúcsa volt a játéknak. Itt maximum csak úgy jöhetnek, hogy több tartalmat tolnak az alapjátékban és így jobb kiegészítések jönnek. fogalmam sincs, hogy mit akarnak még...
#2
Ez mar azért sok!
Egy mezei modder több tartalmat hoz össze pár nap alatt INGYEN!
Az EA meg meg penzt akar ezekért?