Kyrie Irving lesz az NBA Live 14 borítóján

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports bejelentette, hogy a 2011-12-es NBA-szezonban az Év Újoncának megválasztott Kyrie Irving feszít majd az NBA Live 2014 dobozfotóján. Az örömhír mellé egy robogós trailer is dukál a next-gen címről.

A Cleveland Cavaliers klasszisának fenyegető ábrázatával találkozunk majd, ha kézbe vesszük az NBA Live 14 dobozát. Persze csak akkor, ha addig nem kaszálják el játékot. Irving azt nyilatkozta, hogy "büszke arra, hogy ő adhatja az arcát a frencsájz várva-várt visszatérésének".

Az NBA Live 14 egyébként igazi next-gen cím lesz, megkapja az olyan hangzatos fícsőröket, mint a True Player Motion, Human Intelligence and Living Worlds, magyarul a továbbfejlesztett animációkat, intelligenciát és a környezet már nem lesz olyan statikus és ocsmány, mint korábban.

Az EA Tiburon alkotása Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg.

10.
10.
Giggsy
#6: Hát szerintem olyan amúgy sem vesz kosaras játékot, aki csak LBJ-t ismeri. Ő azért közel sincs olyan jelenség, mint Jordan volt. Tehát ilyen szempontból végülis mindegy, hogy melyik sztár lesz a borítón. James nagyon jó játékos, de én személy szerint Kyrie bokatörő cseleit jobban bírom. James bár fejben is jó, de azért ha igazán megnézzük, sokkal inkább az atletikusságával uralja a mezőnyt. Erős, gyors, nagyot ugrik, hosszúak a karjai, stb. Hihetetlen felépítése van és ettől egy egészen kivételes játékos is, de ha NBA szinten mérve átlag fizikumú lenne, akkor a kosár IQ-ja, labdakezelése, dobása, stb maximum az All Star szintre lenne elég, és nem ahhoz, hogy MVP legyen.

Ami a közvetlenséget illeti, ahhoz Kyrie-nak sem kell a szomszédba mennie :D
http://www.youtube.com/watch?v=ccRi0E2PJkg

Amúgy ha lenne PC-re is, lehet idén bepróbálnám újra a Live-ot (bár korábban már úgy hatszor-hétszer csalódtam a szériában) mert a 2k esetében kissé botrányos, hogy a játék bizonyos bugjai öröklődnek a következő évi kiadásba, és látványosan tesznek arra, hogy kijavítsák őket.
9.
9.
SLi
#1: ilyen a szeme alapból
8.
8.
danez11
majdnem beírtam, hogy nehéz lesz a választás a 2K és a live között, de látom ez csak next-re lesz .. :/
6.
6.
Dontrip
#4: Kyrie Irving az NBA legjobbjai között van, de szerintem Lebronnal nem nagyon lehet egy lapon említeni. Játékosként biztos nem. Lebron azért is szimpatikusabb, mert közvetlenebb a rajongóival. De nem is erre próbáltam rávilágítani, hanem, hogy James neve több embernek cseng ismerősen és a laikusok ez alapján is választhatnak.
4.
4.
captain planet
#3: szemely szerint en kyriet tobbre tartom lebronnan.
am meg ha mar a 2k boritojan lesz lebron, akkor remelem raknak bele olyan extra ficsorok mint a flop, vagy a rinya, vagy a 3 meteres arc, amik az o specialis kepessegei
3.
3.
Dontrip
Ha csak nextgenre jön, hogy akarnak versenybe szállni a 2K-val? Amúgy a 2K14 borítóján LBJ lesz, akiről szerintem többen hallottak mint Kyrie-ról. De az NBA Live 08 "Arenas-borítója" után ez sem rossz.
2.
2.
1# +1 És tényleg :) A zöld doboz passzol!
1.
1.
Ventus
Fotózás előtt megvárhatták volna míg kijózanodik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...