GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#4: én dlc-ket írtam,ez most kivételesen ingyenes tudom,de .Grid 2 = új NFS Most Wanted = semmi kihívás (pedig hogy vártuk!!!),pár óra játék után dög unalomba fullad az egész.Én azt mondom adjanak ki olyan játékot amivel el lehet szöszölni órákat,tuning,festés,karosszéria elemek,stb stb,lehessen bütykölni,legyen különbség a kocsik között,lóerő,súly,miegymás.És ami megvolt az első GRID-ben például eldönthetted melyik autót veszed meg,és a fizika is jobb volt,és Most Wanted első része is kreatívabb játék volt stb stb,bla bla ui:de jó hogy van egy Shift 2 :) pl
#4
#1: Te a címre kattintasz, elolvasod a rövid összefoglaló kék szöveget és ez alapján kommentálsz? Csak mert ez egy ingyenes DLC lesz, azt sem tudod miről beszélsz csak savazol.
#3
Őszintén szólva én ezt csomószor elmondtam, hogy alapvető hiba volt hogy az emberek nem szögezték le magukban, hogy az első résznél úgy se lesz jobb.. Etalon és kész. És elég tré hogy 5-6 év alatt is mennyi minden változik a játékiparban hogy annak kell örülni hogy 5-ről 10-re változik a beállításokban valami, főleg hogy az első részben 50 a max beállított kör ami pl egy Le Mansban nem semmi.. De Detroit legrövidebb szakaszán a négyzet alakú supercar ringen is élvezet volt még gép ellen is akár a legrosszabb prototypeal a Ford Dorannel megtenni egy am átlag 30mp-es kört. Így 50 kör még akkor is 20+valamennyi perc környéke. És ha már Le Mans is gondolom fel is hoztam a szép emlékeket mennyivel más az első rész..
#1
multit nem próbáltam,de a szingle dög unalmas semmi kihívás,az első rész sokkal jobb volt.dlc-kel is csak a pénzünk kell nekik,nemhogy alapból belerakták volna és csináltak volna egy rendes játékot.