Blogajánló: Rozsomák, kézikonzol, póker

  • Írta: Scoo
  • 2013. július 29.
  • Hír
Link másolása
Riadó! Hőségriadó! Olyan meleg van, hogy ezt csak két helyen lehet kibírni: vagy vízpart mellett vagy pedig egy hűs szobában. A Gamekapocs e heti blogajánlója következik, kattintsatok!

Mivel ezt olvasod, így a valószínűleg egy elsötétített szobában ülsz, miközben egy ventilátor próbálja meg a lehetetlent, azaz, hogy legyőzze a hőséget. Talán ez a pár blog majd segít elterelni a figyelmedet.

  • Resident Evil 6:  A Capcomot sokan szidják azért, amit a Resident Evil-sorozattal művel. Irasalgor letesztelte nekünk a hatodik részt. „Amikor két félnek akarnak megfelelni, de egynek se sikerül...”
  • Mobile vs. handheld Console: Nemcsak konzol vs. PC harc létezik, hanem bizony a kézi konzolok is összecsapnak a mobilosokkal. Norbiii elmerengett a témáról és írt róla egy blogot. „Csak idő kérdése, hogy a mobiltelefonok átvegyék az uralmat a kézi konzolok felett, vagy nem?”
  • A történet: Ha már merengés: Yanez ezúttal azon morfondírozik, hogy mennyire fontos egy játékban a történet. „Egy videójátékban nagyon fontos szerepet játszhat a sztori, de vajon meglennénk nélküle is?”
  • The Wolverine - A Rozsomák: Hedzsooo kedvenc karaktere Logan, ezt már múlt héten megtudtuk. Ezúttal Rozsomák múltját mutatja be nekünk, majd fogta magát, beült egy légkondicionált moziba és megnézte az új Wolverine filmet.  Erről is írt egy kritikát.
  • Brandon Sanderson - A Végső Birodalom: Egy jó könyv elrepít bárhova. (Reméljük, ezúttal egy hűvös helyre.) Mindenesetre exonic szerint ilyen lenne a Mass Effect, ha fantasy lenne. Komoly szavak, ajánlójából kiderül, mire gondolt. „Ez egy okosan és egyedi ötletekkel megírt regény, melynek szereplőit féltjük, lapjait faljuk.”
  • Póker: Néha nem csak azért ver ki a veríték, mivel 39 fok van, hanem mert például épp blöffölni készülsz és all in-t mondtál be. Egy utolsó esély arra, hogy ne üres zsebbe térj haza. Ha viszont nem tudod, miről van szó, Joker606 segít megtanulni a póker alapjait.
  • Magas Tátra - Fehér-tavi-csúcs: Végezetül, de nem utolsó sorban, menjünk el túrázni a hegyekbe Pera007-tel. Évek óta nagyszerű videókat készít nekünk, ráadásul a fülünket is kényezteti a jól választott zenéivel.


Ezzel a zenével köszön el erre a hétre a blogajánló. Jövő héten ugyanitt!

13.
13.
metercsiken
Remek ajánló, remek blogokkal!
Grat mindenkinek!
12.
12.
hedzsooo
Köszke, örülök, h bejöttek az írásaim ismét!^ :)
11.
11.
ViktorG
Hát volt miből válogatni a héten, nem vitás. :D
Volt hogy egy hónap alatt nem jött össze ennyi remek blog, mint most egy hét alatt összesen. Gratula mindenkinek, aki törekedik, hogy a nevét itt találja meg hétfőként, és persze azoknak is, akik meg is találták a nevüket ezen a Hétfői napon...csak így tovább mindenkinek. :D

G voltam, pá.
10.
10.
Joker606
Köszi ismét!
Gratula mindenkinek.
9.
9.
Irasalgor
Köszönöm, hogy ismét benne lehetek! :) A héten várhatólag jön a Max Payne 3!
6.
6.
exonic
Ismét nagyszerű blogok, király válogatás, gratula minden blog írójának és köszönöm hogy az enyém is köztük van!
5.
5.
FrankBlack
Már megint csak ismételni tudom önmagam: az ajánló nagyon jó, és az elmúlt héten is sok blog született, köztük számos jó, igényes, minőségi írás.
Ezúton gratulálok mindenkinek, aki bekerült az ajánlóba :)
4.
4.
Yanez
Nagyon sok jó blog volt a héten! Én mindenkinek gratulálok és hálás vagyok, hogy ismét itt virít a nevem!
2.
2.
Norbiii
Ismét gratulálok Scoonak, és azoknak akik bekerültek, mind megérdemlitek, hiszen jó munkát végeztetek. És ismét köszönöm, hogy bekerülhettem, hatalmas megtiszteltetés. :)
1.
1.
EBR2000
Erős egy hét volt blog szempontból...
Gratulalok mindenkinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...