Kínosan kevés Wii U-t adott el a Nintendo

Az elmúlt negyedévben mindössze 160 ezer Wii U-t adott el a Nintendo. A konzolgyártó szerint ennek az az oka, hogy nem volt nagyobb játékmegjelenése, amit az is igazol, hogy Wii U-s játékból sem fogyott túl sok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#43
UPDATE: A NINTENDO leälította a Wii U gyärtäsät. A Wii U- t felväsärolja a MS.
#41
YanezModerátor
#40: ...amikor már mindenki a Sony és MS gépére fogja verni a nyálát. (folytattam a mondatod:))
#40
#39: Mikor ott liheg a konkurencia a nyakadban, és mindenki a next gen gépekre vár, ott ilyen 1-2 éves húzásokat nem engedhet magának meg 1 cég sem. BTW. az 1 év letelik Novemberben, és a játékok javarésze 2014 közepe felé fog megjelenni a U -n..
#39
Gyerekek, elkell telnie még 1 évnek hogy beérjen a wiiu, gondolkozzunk már hol voltak az igazi áttörés játékok terén a másik 2 gépnél, igen a Gears of warra, Halora, Forzara gondolok. igen eltelt 2 év mire jöttek az igazi húzó címek. Tehát tessék kicsit visszanézni kedvenc konzolunkra honnan indult és hová fejlődött. Köszönöm a figyelmet
#38
nem vagyok meglepve, kevés az exklúzív és nem mutat fel semmi olyat, ami végett érdemes is lenne megvenni
#37
Akármennyire szépítjük, a szarból nem lesz vár. Nem a hardverrel van itt a baj, hisz a Ps3/360 korszakban is tudott teljesíteni a jóval gyengébb Wii is. Nincsen rá kínálat, és nincsen rajta mit játszani. Ami multiplatformer azt már szinte mindenki végig játszotta PC -n vagy a másik konzolokon, ami pedig exclusive az nem ér annyit hogy megvegye bárki is a gépet. Aki 2012 végén jutott hozzá a Wii U -hoz, az most ül, és örömmel olvassa hogy a játékok java része csupán 2014 elején és közepén fog megjelenni - Magyarul - 1,5 éven keresztül törölgetheti a port a méreg drága Nintendo gépéről.
Elkúrták. Hiába tapsolunk és próbáljuk szépíteni hogy mennyire jó az N. A kézi konzollal is eljátszották ugyan ezt, de ott szerencsére beindult a kínálat, és végre leesett nekik a saját hibájuk. Erre ugyan ezt eljátsszák a Wii Uval is, itt viszont nincsen kegyelem, mert a konkurencia kőkeményen el fogják őket söpörni. Ennyi bamba hiba után igazán kijár nekik egy pofon
#36
Sejthető volt hogy bukta lesz. A sima Wii még elment mert asztali volt, de ez kézi és ráadásul ronda is.
#35
A nagy probléma az, hogy nincsen rá igazi húzócím. A Wii-re ott volt a Zelda Twilight Princess, a Mario Galaxy, a rengeteg casual játék, később-mostanság pedig a Donkey Kong, a Last story és a Xenoblade. a 3DS-re ott a Mario 3D land, a Zelda Ocarina of time, ősszel jön az új Pokémon, kisebb címek között is olyanok vannak, mint a Tales of the abyss, Shin Megami Tensei 4, Kingdom Hearts 3D.

Wii U-ra viszont semmi. Konkrétan semmilyen érdekes játék. a New Super Mario Bros U-ért nem vesz senki WiiU-t, mert már háromszor (DS, Wii, 3DS) játszhattunk szinte pontosan ugyanezzel a játékkal, már 16 ezret sem ér meg, nem hogy még a konzollal együtt közel 110-et. Batman Arkham city, Assassin's creed 3, Mass effect 3, ezek mind jó játékok, de akiket annyira érdekelt, esélyes hogy már játszottak vele PC-n vagy X360/PS3-n, nem vesznek még egy új konzolt, hogy kissé feljavított változattal játszanak. A Mario 3D world-ben sem látok túl nagy lehetőséget, egyedül az új Zelda tűnik érdemlegesnek, 3rd party-ból pedig a Monolithsoft új Xeno- játéka. Lenne a konzolban lehetőség, de kellenének jó játékok hogy vegyék is (angliában a Wal-mart helyi láncánál először 150 fontra (51 ezer Ft, itthon 94 ezerbe kerül!) vitték le az árát, majd levették a polcról, annyira nem fogyott.
#34
#30: Úristen...nyugodj már le ember! Kezded a frászt hozni rám...
#33
ez lesz vége a kapzsiságnak
#32
#26: Az ilyeneket úgy imádom:)
Legalább érvelj, hogy miért azt vegye. :)
#31
Az a baj, hogy nagy a konkurencia.... Én akarnék U de a másik gépen több olyan játék van ami érdekel ezért beáldozom azokat amik lehet, hogy sokszor a legjobbak, de nem tudok két gépet etetni, sokan így vannak vele.

Remélem beáll egy egyensúly, mert ha nem a Sunyi meg s Mikorofos lezabálja a nagy N és csak kis n lesz belőle, úgy jár, mint a sega megmarad kiadónak ami nem is olyan rossz.

Én amúgy SEGA fan vagyok :-)
#30
Van Wii U- m és itt egy päran tévedtek. Gyenge, szar stb. Én még 1 x ide nem írom le, hogy milyen a Wii U, de undoríto, hogy nincs meg a gép, de a kritizäläs + meg...
One- om is lesz, mert érdekel, persze csak akkor, ha idehaza a szolgältatäsok elérhetöek.
Wii U szar? Gyenge hardver? Lépj toväbb, mert ezt nem kell megväsärolni. De nem! Inkäbb mondjätok, hogy milyen szar...Gondolom a munkahelyetek is szar, de szeretsz dolgozni, mert kell az a kurva pénz. Keresed, hogy ennek mi köze van a Wii U- hoz, de sajnos nemtudod? De még mindig ezt a szart olvasod, amit írtam??
Ez itt a baj? Akkor, mond és írd toväbb a baromsägot, hogy milyen szar a gép.
Amíg Ti fikäztok, addig én jätszok vele. Melyik a jobb?
A fikäzäs! Igazad van fiam! Ülj le 1- es!
#29
Szerintem a Nintendo egy gen csúszásban van. A Wii teljesítménye a PS2 szintjén van, a Wii U hardvere meg szinte gyengébb egy PS3-énál.
#28
#27: Na ennyi :)
#27
#26: Én is ezt mondtam neki!
Pacsi!

Amúgy meg majd összekapják magukat... Nem izgulok!
#26
#9: "most készülök egy Ps3/360 valamelyikét venni." Norbikám! Ps3 egyértelmû számodra! XD
#25
#17: A Wii U egy fantasztikus találmány lenne ha 7 generációs konzol lenne. Nézd: http://www.youtube.com/watch?v=gZeDsbZfTMk

Csak az a baj, hogy 7. generációs konzolhoz nagyon drága és bár 8. generációshoz képest szemtelenül olcsó a teljesítménye olyan mint a X360-nak és PS3-nak. Véleményem szerint komoly probléma, hogy új konzolhoz képest 30 FPS-t produkál.

(Sajnos) azért fognak csak Wii U-t venni az emberek mert klasszisokkal olcsóbb mint amennyibe a riválisok kerülni fognak.
#24
Ajajj szegény Nintendo! Remélem beindúl nekik, mert ez a piac három versenyzôvel egészséges! :)