Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
Szerintem az lenen a poén ha Wow ban bejönne vmi kieg és a főboss leölése után átmehetsz egy csillagkapun és a karaktered a titans mmo ba csöppenne és ott folytathatnád tovább a játékot így a többéven keresztül fejlesztgetett szeretett karaktered megmaradna :D
#20
#19: Pontosan, nem értesz ezekhez, akkor ne írd le a marhaságaidat! Ideje, hogy kiadjanak egy új mmo-t.

Kleppi te most ugyanazt csináltad, amit ő, mégsem kértünk meg rá!
#19
#18: En vagyok hulye? Mikor is keszult a wow? az elso, ugy 2004 ben igaz? akkor mirol beszelunk.....2015-ben is ugyan olyan jo lesz mint most. Ha abba hagyjak a fejleszteset is a wownak akkorse adjanak ki egy uj mmo-t. En nem ertek ezekhez de szerintem ez egy eleg nagy hulyeseg.
#18
#17: te aztán tényleg nagyn hülye vagy.A Titan 2015 előtt semmiképp nem várható, sőt, bejelentették hogy elkaszálták az összes eddigi munkát és előlről kezdték a játékot készíteni.A WoW-nak feltehetően nem lesz több mint 2 kiegészítője szóval mikor a wow fejlesztését befejezik akkor jön nagyjából a Titan is...
#17
Ez azert mar valami :) Konkurenciat csinalnak a WoW-nak....pedig azt is ok keszitettek. En speciel nem orulok ennek a Titan-nak vagy mi ez. Nem tudom szeritem a WoW az olyan sikereket elert mar, es most felvaltjak egy ilyen ocska ingyen jatszhato valamivel? Elvezhetetlen lesz a jatek WoW szerverein mert mindenki a Titanal fog jatszani......Ezert fizetem a jatekot mar vagy evek ota? hogy most itt be kusszon egy ilyen semmilyen kis Divat jatek? Koszi Blizz.
#16
Ti sem 18 évesen kezdtetek el játszani,erre is gondoljatok..
#15
#12: Kurvára igaza van neki. Eléggé divat lett mostanában analfabéta kommentelőnek lenni. Faszbaj ír be ilyet, most ezzel mi volt a célja? Értelme? Mit akart mondani? Hány éves? Aszt hiszi értelmes? Komolyan veszik?

A fasznak ír be. Vagy egy 6 éves, vagy pedig felnőtt, ami engem nem zavar, mert nem szint hozzám. Sőt, örülök neki, több ilyen kéne, mint ő.
#14
Egy dolgot szeretek a havidíjas játékokba, hogy nem 14 az átlagéletkor. Így valószínűleg ebbe a játékba is lol szintű lesz az értelem.
#13
#12: Szerintem meg rohadtul igaza van. Kibaszottul unalmas már hogy mindenhova oda böfögi az értelmetlen szó halmazokat, amit állítok ő még mondatnak is merne nevezni. Nem hiszem hogy te nem unod még.
#12
#11: Neked mi a f.sz bajod van? megkért bárki hogy gyere ide és genyózz a másik emberrel?
10 éves kis szarházi vagy aki a monitor előtt keménykedik hogy ilyeneket lemer írni.
Ha tényleg 2x éves vagy akkor takarodj keress egy nőt, csinálj gyereket,menny el dolgozni...És ne másokat szekálj,néha nézz magadba...Asshole.
#10
#9: Pluszba még hozzátenném, hogy gyakorlatilag minden oldalon ezt csinálja. Egyik oldalon a 2.-ik kitiltásra megunta és nem jött vissza.
#9
#4: Ő itt Derpresszió, rezidens spammer, aki akkor se tudna megfogalmazni egy helyes magyar mondatot, ha az élete múlna rajta. Úgy egy-két havonta megunják az adminok és kitiltják, de ő mindig visszajön. Amúgy csak azért spammel, hogy ott legyen a legaktívabb felhasználók között.
#8
Mi a halàl az a Skylanders ?
#7
#6: Vagy pedig csak szimplán megveszed a játékot aztán játszhatsz, mint a D3.
#6
#5: Valódi pénzes AH szerintem már nem lesz, D3-nál már mondták, hogy nem épp a legjobb, így inkább hanyagolják, ezt még pár hónapja vmelyik blizzardos mondta. Mikrotranzakciók meg alapból vannak minden f2p játékba, valamiféle bevétel kell, hogy legyen a prodoktumból.
#5
Ha nem lesz havidíj, akkor valószínűleg mikro-tranzakciók meg valódi pénzes AH lesz.
#2
Nah ez meglepő!