Jön a The Elder Scrolls Anthology

Bejelentést hozott a QuakeCon, a Bethesda masszív gyűjteményes kiadást ad ki a The Elder Scrolls-sorozatból. A csomagban az összes rész benne lesz, és öt térképet is tartalmaz majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
80 $ ezért a csomagért szerintem teljesen rendben van
#23
Ez beszerzős lesz!
#22
Igazán elférhetett volna benne még bónuszként a Redguard és a Battlespire, ha már az Elder Scrolls világában vagyunk.
#21
A világ legjobb RPG sorozata!
#20
#19: Akkoriban nem nagyon nyúltam TESCS-hez (voltak erre rátermettebb emberek is, akár a magyar közösségben is), de ha jól emlékszem, akkor a Morrowind féle szerkesztő nem a Morrowind cuccaival dolgozott és töltötte be (meshes, textures, stb), hanem külön a CD-ről. Később már nem bonyolították túl (Oblivion és Skyrim), és az alapjáték cuccait használta a CS.

De javítson ki valaki, ha tévedek, Morrowind modokat csak user szinten ismertem :)
#19
#18: Morrowindhez külön CD-n jött a TESCS.
#18
Már félre is raktam rá a pénzt.
Morrowindtől kezdve újra végig is játszom majd :) a régebbi részek iszonyú bugosak. Mostanában játszottam a daggerfallt a pentium 2 gépemen, de már az első negyed órában kikészített. Bementem egy fogadóba pihenni, és alvás után a padlóBAN ébredtem.. Onnan pedig nem tudtam szabadulni, akárhogy próbálkoztam. használható savegame híján pedig nyomtam egy altefnégyet, azóta nem nyúltam hozzá.. El nem tudom képzelni ki tudta ezt anno végigvinni..
A képen az a külön construction set lemez az miaz?? :D
#16
Franc.. franc.. franc! Ennyit arról, hogy takarékoskodok a fizetésemmel! :(
#15
#7: Na ennek fuss neki még egyszer! :) Amúgy én csak a skyrimet ismerem szóval ideje lesz bepótolnom. :D
#14
Nekem a kedvencem a Morrowind meg az anyukámnak a testvérének megvolt és odaadta nekem.
#13
Ez az megvan mit kérek szülinapra!
#12
Érdekelne a dolog, ha nem lenne meg a teljes Skyrim DLC-kkel mindenestül. Egy játékot nem veszek meg kétszer. Pedig ezen kívül kéne mind.
#11
#9: hát az első és a második résznél nehezen javítanak, hacsak újra nem írják az egészet:D szerintem nosztalgikusabb a régi grafika:D
#10
#9: Nem fognak, ugyanazt veszed meg a korábbi címek esetében, amit anno megvettél. Van némi lehetőség javítani itt-ott a grafikán vagy felbontáson, stb, de ezek se nem remastered, se nem retextured verziók, hanem a klasszikus 20 évvel ezelőtti játékok az RPG hőskorából.

Nem azért veszi meg az ember az Anthologyt, hogy játsszon vele :), ahogy egy Puskás által aláírt focilabdáva sem kezdesz el focizni a grundon, vagy egy Rolling Stones bakelitet sem kezdesz el hallgatni, vagy pl a Fradi/Loki stadion bontásakor ha megveszed/vetted azt a széket, amelyre 20 évig szólt a bérleted, azt sem azért viszed haza X pénzért, hogy továbbra is leülhess bele. stb.

Egyszerűen más cél vezérli az embert ha beszerzi ezeket, inkább a tisztelet és elismerés jele, mint sem a gyakorlati szempontok keresése. Az más kérdés, hogy természetesen játszhatsz is, de mivel az Aréna és a Daggerfall is ingyenesen tölthető, a Morrowind, Oblivion és a Skyrim pedig már korábban olcsón beszerezhető volt, így tényleg csak azoknak szól ez a kiadás, akik szeretik az ilyen "díszeket" a lakásuk egy zugába kirakni.

És mielőtt indulna a pánik, lesz még TES játék, nem a Skyrim volt az utolsó, ezt Pete Hines erősítette meg pont a tegnapi napon.
#9
Ha a grafikán kicsit újítanának a korábbi részeknél még meg is venném.
#8
hm, pont most hogy be jéne szerezni a legendary editiont, de ez sem tűnik rossznak :)
bár nem hiszem, hogy a régiekkel túl sokat játszanék, így is van elég dolog, amit szeretnék kipróbálni :)
#6
#5: Ez pl nem volt gond az American McGee's Alice-nél.
#5
#4 hogy lenne? a régi részek nincsenek konzolon.