Valószínűleg készül a Forza Horizon 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletyka, de hát vasárnap van, belefér: úgy néz ki, hogy készül a Forza Horizon 2, legalábbis a Playground Games álláshirdetése arra utal, hogy jövőre jöhet a cím Xbox One-os felvonása.

Álláshirdetést adott fel a Playground Games, ami ugyan önmagában nem túl meglepő dolog, az viszont annál érdekesebb, hogy a felhívás rendkívül árulkodó volt - míg le nem szedték a hivatalos weboldalról.

A Playground grafikust keresett "népszerű versenyjátékának következő felvonásához", méghozzá kilenc hónapra, ami azt jelentheti, hogy a program jövőre készülne el és kerülhetne boltokba.

Nos, muszáj elárulnunk egy titkot: a Playgroundnak eddig egyetlen játéka jelent meg, ez pedig a Forza Horizon volt, szóval minden valószínűség szerint a Forza Horizon 2-t kalapálják a srácok, ami a Forza 5 után jelenhet meg 2014-ben.

Árulkodó az is, hogy a csapat kreatív igazgatója és stúdióvezetője már beleírta az önéletrajzába, hogy egy Xbox One-os címen szorgokodnak.

11.
11.
trion96
Az egyetlen xbox exclusive cím amit bánok h nincs ps3-ra az a horizon volt!
10.
10.
RangerFox
"szorgokognak" helyett szorgoskodnak. Amúgy ez jó hír, legalábbis jobb pletyka mint a crytek hecker támadásos híre.
8.
8.
Oldskoolgamer
#6: Alap hogy jobb. Igazából még reálisabban is nézett ki. Forzában minden autó olyan műanyagos. De istenem nagy játék a TDU mai napig mennyi autó az ember szívéhez nőtt főleg a megapack után még. De általában az F40,CLK-GTR,XJ220,MC12, A 4 Verziója a Mclaren F1-nek. Nekem bennem volt 2-300 óra kb. Igazából ezzel a játékkal mindig úgy voltam hogy elhitette hogy én vagyok a Jeremy Clarkson.. Később a Driver San Franciscot imádtam legalább ennyire a még jobban kiélezett fizikájával, ami nem romlott el ne javítsd meg játékmenetével és a rengeteg vezethető járművel.
6.
6.
dzsiádzsó
Szerintem a Test Drive sokkal jobb játék volt, sajnos a második rész nem sikerült túl jól, nem volt olyan körítés a versenyekhez, mint Horizon-ban. Nekem még mindig a TDU1 az etalon, a maga idejében elég komoly kis gamma volt, sajnos kevesen értékelték.
5.
5.
Cooper911
Valószínüleg jó lesz.
4.
4.
greenmelon
Nagyon megérdemli a folytatást. Számomra az utóbbi idők legélvezetesebb autós játéka.
3.
3.
Na ez nagyon jó hír. Az új xbox kezd egyre közelebb állni hozzám
2.
2.
Ventus
Ez jó hír. Szerintem a Horizon legjobb autós játék lett úgyhogy várom a folytatást.
1.
1.
DON GONDOCS
Szerintem elég jó lett a Forza Horizon hogy kapjon egy folytatást, Minden levezetett óra élményvolt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...