Már kitalálták az Assassin's Creed végét

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
Noha egyelőre semmi jelét nem adja a Ubisoft annak, hogy be szeretné fejezni az Assasin's Creed-sorozatot, a negyedik rész direktora szerint arra már vannak ötleteik, hogy mi legyen a történet vége.

Ashraf Ismail az Eurogamernek mondta el, hogy a Ubisoftnak már vannak ötletei az Assassin's Creed-sorozat befejezéséhez: "Több fejlesztőcsapatunk van, és van egy olyan teamünk, ami legfelül, magát a címet gondozza - írói és dizájnerei felelnek a teljes sorozatot összefogó történeti szálért. Ezen belül kap helyet minden egyes epizód."

"Van ötletünk arra, hol legyen a sorozat vége, mi legyen a vége. De ahogy természetesen Yves Guillemot bejelentette, ez egy évente jelentkező sorozat, szóval a körítéstől és a rajongóktól függően megvan a lehetőségünk arra, hogy ebbe a történeti szálba még több tartalmat tegyünk. De megvan a vége."

Mint ismert, az Assassin's Creed-sorozaton egyszerre több csapat dolgozik, általában több projekt is fejlesztés alatt áll ugyanabban az időben. Ismail szerint ennek van egy hatalmas előnye: "Így bizonyos dolgoknak már a korábbi játékokban meg tudunk ágyazni. Például az Assassin's Creed IV-ben ott van Edward, aki már az Assassin's Creed III-ban feltűnik. De egy csomó más lehetőség is megjelenik a játékunkban."

Ismail továbbá elmondta, minden csapat legalább két évet kap egy-egy rész elkészítésére, de így is előfordulhat, hogy valaminek a következő részbe kell kerülnie. Például a hajóra szállás kapcsán csak egy animációra futotta az Assassin's Creed III-ban, míg a Black Flagben meg tudták csinálni rendesen, és ugyanígy fájó pont, hogy a negyedik részből - bár nagyon meg akarták csinálni - még kimarad a multiplayer hajócsata.

25.
25.
BrendOoN
#24: Na akkor ennek majd utána járok :D Köszönöm, hogy szóltál.
24.
24.
karneol81
#23: Én úgy tudom, hogy az AC4 multijában lesz. Ha tévednék, akkor elnézést.
23.
23.
BrendOoN
Leszopom magam ha úgy zárják le majd az Assassin's Creed mindenséget, hogy nem tettek bele egyszer sem co-op módot...
22.
22.
karneol81
#21: Valaki nem tudja, hogy az AC3-hoz hol lehet a teljes magyar fordítást megszerezni?
20.
20.
Ghost26Dave
Olvastam
18.
18.
Ghost26Dave
Most olvastam utána tényleg haythem apja edward ez számomra nagy meglepetés :D
17.
17.
lacinho01
#10: a vége az lesz hogy az egészet csak álmodták és főhösünk másnap megy vissza felszolgálni, ennyi
16.
16.
roli33
Nem tetszik, hogy össze-vissza ugrálnak a történetben. Számozott negyedik rész és mégis előzmény? Ráadásul az AC Árulás című könyvben kiderült Edward sorsa. Most akkor úgy játsszak a játékkal, hogy közben tudom mi lesz a főhős sorsa? Mintha a játék végét lőnék el. Illúziórombolás! Okosabban is csinálhatnák...
14.
14.
Kazuya
13.
13.
Benjoo
Én nagyon boldog vagyok, hogy egyik kedvenc játékok minden évben jó történetekkel jön. De ha nem lennének ilyen mohók, hanem minimum 2 évente jönne ki egy AC, akkor talán bele is férne az a plusz tartalom, amely által még érdekesebb lehetne a game.
Ne jöjjenek azzal, hogy hurr "nagyon meg akartuk csinálni, meg durr "nem volt idő".
12.
12.
EBR2000
#10: Gondolom Edward Braddockra gondoltak, Edward ,,barátjára"...
(SPOILER: Nehéz lett volna Edward Kenwayt látni mert ő már rég meghalt akkor...SPOILER!)
11.
11.
sose lesz teljesen vege. a filmekben es jatekokban is mindig van end game, vegjatek, vegso osszecsapas, a fohos halala, stb, aztan ugyis uj szal indul, ha mas nem akkor remake.
10.
10.
9.
9.
Dreadlox
lesz vége is? hihetetlen:D
8.
8.
EBR2000
#6: Ja, semmi! Braddock-ra gondolt... Bezavart a keresztnév...
6.
6.
EBR2000
"Így bizonyos dolgoknak már a korábbi játékokban meg tudunk ágyazni. Például az Assassin's Creed IV-ben ott van Edward, aki már az Assassin's Creed III-ban feltűnik. De egy csomó más lehetőség is megjelenik a játékunkban."
O_O
Csak én nem láttam az AC 3-ban?!

Amúgy még egy jó ideig futtatni fogják a szériát... Ameddig valamennyit újít addig nem baj! Az után már igen...
5.
5.
lolman598
nem tudom,hogy én vagyok-e emiatt gyökér,de eredetileg nem trilógiát akartak?Mert ha igen,akkor nem most kellene kitalálni a végét...
4.
4.
simon 555
"még kimarad a multiplayer hajócsata."

Szóval a következő részben is lesz hajókázás?:)
3.
3.
RoLee-man
Az AC-val nagyon eltalálta az Ubisoft. Egy olyan alaptörténetet találtak ki ami végtelen tartalmat jelent. Az ac-t bárhova lehet tenni a történelembe. A cikkhez: szerintem csak a jelenkori befejezésre gondoltak. Hogy legyőzik Junot vagy valami. De utána is bármikor folytathatják. Maximum jelenkori szál, Animus nélkül. De én igazából azt szeretném, hogy a Black Flag után. Pihentessék a sorozatot egy 2-3évig. És mivel már most hegesztik az ubinál a következő AC-t így kb 4-5 évet is fejlesztenek. Komolyabb játékmeneti újdonságok, új moror, egy teljesen next gen AC. Remélem így lesz. Szerintem már érzik az ubinál, hogy a black flag után már komolyabban kéne majd újítani. Ha vannak helyesírási hibák akkor sorry nincs időm átnézni és telóról voltam.
2.
2.
karneol81
#1: ..hogy nem csak a..
Szerkesztés gomb remélem benne lesz már a megújulni kívánó GK.
1.
1.
karneol81
Szeretem ezt a sorozatot. Mi lenne a vége.. Törlik az Abstergo teljes adatállományát. És talán még az is kiderül, hogynem csak a Templomosok állnak mögötte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...