Azért a Nintendo is tud még szép számokat mutatni

A Nintendo azt ígéri, a jelenlegi pénzügyi év végére magára fog találni, addig viszont nem marad más, mint a múltba révedés. És miért ne? Nem sok gyártó ad el 600 millió játékgépet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
Wii!!!
#15
A Sony az 5. Konzoljával fogja ezt a számot elérni.
#14
#10: Hmm...
Akkor bocsi
#13
Egyet értek veled! Jó így ahogy van. Ez másabb rétegnek szól mint a Ps vagy Xbox. De ha hardveresen is a közelükbe lenne, tuti veszélyes konkurencia lenne.
#12
#7: Igazából aki így gondolkodik, azt nehéz elcsábítani egy ps v box ellen, és ezt nem rosszindulatból mondom, csak nem tudtam szebben kifejezni. Nintendo kicsit más ilyen tekintetben, és szerintem az jó, ha ettől nagyobb a választék a konzol piacon. Egyébként azt cseszték el, hogy bár sok játékkal nyitott, a nagy része csak port volt, ami a kutyának sem kell. Az igazi várt játékok csak most fognak kijönni, és akkor elkezd fogyni a gép is. Annyiban szerencséje van az N-nek, hogy a 3ds-nek nagyon megy, pedig ugye az is mennyire le lett írva, pont azért mert nem volt rá játék.
#11
Ha a WiiU is most jelenne meg, a Sony és az MS konzoljával együtt, szinte ugyan olyan hardverrel, tuti ütőképes lenne! Speciel nekem a kontrollere nagyon bejön és még talán a játékai is. Még nem próbáltam az új zeldákat és mariokat, de nem lehetnek rosszak.
#10
NorbiiiModerátor
#9: Tudatosan maradt ki, hiszen a GameBoy, és a GameBoy Color eladásait együttesen számítják:

Kb 118. millió GB, és GB Colort adtak el összesen! :)
#9
a gameboy color kimaradt!
#8
Azért a Nintendo még mais ugyan az aa nagy név mint régen, csak a sega bukott meg a konzoljaival. MAJD kiforottabb lesz a wiiu is és kapjuk a jól megérdemelt játékokat.
#7
#1: Attól független a next-gen gépük erősen bukás szagú. gyanítom, hogy a PS4 sokkal jobban fog fogyni, és talán még az Xbox One is.

Innováció meg ilyesmi? Engem valahogy sosem érdekeltek a Nintendo gammák. Ezer féle mario meg etc, nekem sok volt. Áttekinthető és átlátható terméklistára, játékokra lenne szükségem, de valahogy a nintendo nekem megmaradt "gyerekkonzolnak". Pedig én is toltam a mario-t orrba szájba gyerekként, de sem a 3DS, sem a Wii U, sem semmi más nem nagyon tudta felkelteni az érdeklődésem tőlük. Értem én, hogy nélkülem is megvoltak eddig, de a mostani helyzetet elnézve még a végén az is kiderülhet, hogy jobban tették volna, ha valamilyen játékkal még engem is elcsábítanak, de nem így lett... és ezzel szvsz nem csak én vagyok így
#6
Nem lenne rossz dolog ez a Wii U sem csak ugyebár a játékkonzolon játszani szokás és például egy Battlefield 4-et nem lesz lehetőségem játszani rajta... Azt mondja az EA, hogy a büdös életbe nem készítenek Wii U-ra mert olyan rossz? Ugyan! Egy kis pénzért már is megváltozna a hozzáállásuk.. Kéne egy üzletet kötni a nagyobb kiadókkal, hogy a legalább a legnagyobb címük kijöjjön a konzolra ezenkívül és ez talán még fontosabb is: legyen egy kizárólag Wii U-ra megjelenő játék a kiadó legnagyobb címéből. Legyen Wii U exkluzív Call of Duty, Battlefield, Assassin's Creed, Hitman. És bár nagyon sokba kerülne nekik ez amit leírtam de megtérülne és már is jobban vennék a konzolt és hozzá a játékokat is.
#4
NorbiiiModerátor
A Nintendo-t sohasem szabad leírni, ez 30 év egyik nagy tanulsága! :) ÉLJEN AZ N!
#3
"A Gamekapocs brit tudósok segítségével összeadta, és ez összesen 654,12 millió játékgép." Brit tudósok segítségével XD :D
#2
Igazad van, de ezeket én tudtam szämok nélkül is.
Egy éves pelenkäs voltam 83- ban. Nekem és a hasonlo konzolmäniäsoknak, akik 1983 környékén születtek tudjäk, hogy az Atari 2600 utän a Nes olyan volt az embereknek, mint most a megjelenö konzolok.
#1
Sokan fikázzák a nagy N-t főleg most a wiiu miatt,korai lenne leírni egy ekkora múltú céget mint a NINTENDO ahogy a számok is mutatják.A Microfos meg a Sony még a picsába se volt a játékiparba mikor a nintendo már igen.