Homer Simpson és a The Last of Us

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Imádjuk Simpsonékat és a The Last of Us-t is - hát még a kettőt együtt! Ha a két címet valamikor vegyítenék, akkor egészen biztosan úgy festene a végeredmény, ahogy azt egy rajongó lerajzolta...

A kép forrása.

46.
46.
Jani379
Quent1n: Olvasom a GameStar oldalát is többek között, és a híreknél még nem futottam bele hasonló képmegosztásba. Ja és tartalommal se spórolnak a srácok ez is igaz. Szóval teljesen jogos, és a GS pont egy jó példa volt.

Uborkaszezonban mindenesetre egy jópofa kép nálam belefér.
45.
45.
Quent1n
#44: Csak vetettem rá egy pillantást, főleg a játékos cikkeik érdekeltek azokból meg van bőven GTA IV modoktól kezdve a végtelenségig. Ezt azoknak szántam akik szerint uborkaszezonba nem lehet mit kirakni :) Gamer oldalak közül csak ezt olvasom a weboldal szerkezete és megjelenése miatt, no meg azért a tartalom is rendben van csak most ez a képmegosztás nem jött át :)
44.
44.
SLi
#43: "
Jani379: Gamestart hozom most fel bár nem olvasom de simán rá lehet nézni. Nincsenek filmajánlók, meg 22. gamer könyv ajánlók hanem kb. csak gamer tartalmak és uborkaszezonban is van tartalom bőven. :)"


Azért ez se teljesen igaz, van ott napi Sziget beszámoló, ráadásul a legolvasottabb hír pont egy filmes cikk. Én mióta idejárok mindig is voltak egyéb geek tartalmak, nem csak gamer hírek, és még soha nem olvastam (idáig), hogy ez a változatosságot gond lenne.
43.
43.
Quent1n
#40: Alapvetően páran elmondtuk a véleményünket és páran meg jöttek, hogy kapjátok be mert ez hír és különben is kuss van lehet elhúzni ha nem tetszik.. ^^

A hír definíciója (eduline): "A hír újságírói meghatározása szerint olyan ellenőrzött és igaznak bizonyult információ, amely közérdeklődésre tarthat számot, és amely speciális szakmai eljárás, a hírszerkesztés eredményeként jött létre. " Ha nagyon akarjuk beleférhet de.. mindegy.. uborkaszezonban elő kell venni a kreativitást és A saját kútfőből írni, B fejleszteni az oldalt.

Jani379: Gamestart hozom most fel bár nem olvasom de simán rá lehet nézni. Nincsenek filmajánlók, meg 22. gamer könyv ajánlók hanem kb. csak gamer tartalmak és uborkaszezonban is van tartalom bőven. :)

Nem kell ezen rugózni véleményt mondtunk ami szerintem érthető és védhető de a másik oldalé is az, ennyi történt, nem tudom miért kell egymást csesztetni emiatt.
42.
42.
Stranger
#41: Ezt írta:
"és egy kurva forintot nem kap érte tőletek, plusz nem hiszem, hogy ez a munkájuk"
Szerinte ez nem egy munka? Ingyen publikálják ezt a sok hírt/tesztet?

40#:
"Ennek lehet örülni, vagy sem."
Én nem örültem ennek a hírnek, hangot adtam neki és kész. Őrület! Skandalum! Hát miket le nem merek írni, komolyan mondom.
Az a baj, hogy ezt:
"Na de ekkora problémát kerekíteni belôle... viccesek vagytok."
Még mindig nem én csinálom.

41.
41.
SLi
#39: Úgy látszik te abszolút nem tudod értelmezni amit olvasol. Hol írta hogy ingyen csinálják? Azt írta nem tőletek kapják a fizetést, hogy megmondjátok mit lehet kitenni és mit nem.
Az egyik szerkesztő talált egy képet ami megtetszett neki és megosztotta az olvasókkal. Őrület! Skandalum! Hát hová süllyed még az oldal színvonala hihetetlen, komolyan mondom.
40.
40.
biolencse
Én nem csinálok belôle ügyet, mert nekem tetszik. Jobb, ha elfogadod akár tetszik, akár nem, hogy ez is hír. Tudod, ki dönti el, mi kerül be a hírek közé? A hírszerkesztô. Tudod, kinek teszik ki? Nektek. Ennek lehet örülni, vagy sem. Lehet róla véleményt alkotni, vagy sem. Ezért vagytok itt. Na de ekkora problémát kerekíteni belôle... viccesek vagytok.
39.
39.
Stranger
#38: Te azt hiszed, hogy ők ezt ingyen csinálják? O:
Amúgy még szánalmasabb ahogy páran azon vagytok felháborodva, hogy van valakinek minimális igénye. Mert túl sok igényt szerintem nem jelent, ha nem akarja valaki, hogy 1 kép legyen egy hírnél.
Meg ezek a fasza túlzások "mindannyian hírszerkesztônek érzitek magatokat"
Én aztán nem, de szerintem ahhoz megint nem kell hírszerkesztőnek lenni, hogy megmondjam, hogy 1 képnek szerintem egy színvonalas oldalon van-e értelme.
Komolyan, akik akkora ügyet csináltak belőle azok ti vagytok...
38.
38.
Dontrip
#21: Neked nagyon nem jött át amit SLi írt. Nem azt írta, hogy csináljatok jobb saját oldalt, ha tudtok. Azt mondta, hogy csináljatok saját oldalt és ott belepofázhattok mi kerül ki a főoldalra. Naponta kikerül kb 5-10 hír, azt fojesz vagy zoenn lefordítja megszerkeszti stb, és egy kurva forintot nem kap érte tőletek, plusz nem hiszem, hogy ez a munkájuk, úgyhogy majd akkor pampogjatok, ha tiétek az oldal.

Komolyan mondom, a GK "közösség" lassan nem áll másból, csak seggnyalókból, retardált viccesgyerekekből, meg önjelölt 14 éves jogászokból...
37.
37.
biolencse
Ez épp attól vált fontossá, hogy errôl beszéltek. Nem mellesleg pedig megtanulhatnátok helyesen írni. Katasztrófa, hogy mi megy itt. Ha meg mindannyian hírszerkesztônek érzitek magatokat, hajrá! Lehet jelentkezni valahová.
36.
36.
Jani379
Quent1n: Ez egy jópofa kép, se több, se kevesebb. Hírértéke ugyan valóban csekély, de nyár van, ilyenkor egy-két ilyen belefér ha nagyon nem történik semmi érdemleges. Vagy ha tele van a töke a hírszerkesztőnek a meleggel ;) Más oldalon sincs ez másképp, csak megy a vergődés :) No de majd eltelik pár hónap és jönnek az új konzolok, jövő hónapban megjelenik a GTA V lesz majd miről hírezni.
35.
35.
obeni
Én annak örülök, hogy uborkaszezonban legalább ilyen "hírek" vannak.
34.
34.
Quent1n
#32: Akkor sajnáljuk egymást én téged te engem ez így szép.. ^^
33.
33.
EBR2000
Jó kép! :D
Viszont nem hír... De ha nints semmi akkor hát ok.
32.
32.
LtK
#11: Még ha ez így is lenne, ez kinek fog fájni? neked, vagy nekik? Majd észreveszik ha csökken az oldal nézettsége. Nem kell mártírként feláldozni magatokat, hogy megmentsétek..... a blogos részről nem tudok nyilatkozni mivel nem szoktam nézni.
A másik pedig a negatív reklám a legjobb. Lehet pont ez volt a cél, mivel most kb ez a nem hírérték duma a trendi, ilyen cikket raknak ki , hogy borzolják a kedélyeket mint anno a COD vs BF cikkel =D

Quent1n : Ha ez most így jött le neked akkor csak sajnálatom tudom kifejezni =D



31.
31.
QuartoDestra4
29.
29.
goblinfing
Ez már lassan facebook üzenőfal..pfff
27.
27.
JacoB
Sok besavanyodott élettelen ember hihetetlenek ezek a Stranger féle gyökér felhasználók
24.
24.
markoci555
ha valaki kirakta volna blogra ezt, akkor rögtön jönnének a leszólások, hogy semmit nem írt, egy darab kép stb, mint nekem, de hírnek be lehet rakni mi? grat
22.
22.
DevilGamer
#18: Te is rinyálsz, most éppen azon, hogy mások rinyálnak
lol
21.
21.
Quent1n
#18: Ha fáj mások véleményének olvasása akkor mondjuk pont nem kell elolvasni.. Igen a kommentek azért vannak, hogy a hírhez hozzászóljunk csakhogy DevilGamernek tök igaza van ez nem hír mit szóljunk hozzá egy 1000+1 Simpsons képhez? Ez a "csináljatok egy saját oldalt" szöveg meg még mindig gyenge.

LtK: Senki se éget el senkit nem kell túlozni.. Csak véleményt mondtak páran azt meg már csak szabad nem? Nem hiszem, hogy az nagy elvárás lenne egy jó siteon, hogy a hír az legyen hír és ne egy random kép a netről ami éppenséggel egy játékhoz köthető.

giga321: Ilyenkor kell szépen elővenni a kreativitást és írni egy saját cikket ld. a legjobb magyar játékok.
18.
18.
SLi
de kurva unalmas már a folyamatos, véget nem érő rinyálás
most tényleg ti akarjátok meg mondani mit tehetnek ki hírnek az oldalra? takarodj már... néhányan fordítva ülnek a lovon
csináljatok egy saját oldalt, és oda majd jól nem teszitek ki ezeket
lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...